Gigi Becali face mişcarea momentului! A dat cărţile pe faţă, în direct. Detalii de ultimă oră despre cel mai important om de la FCSB

Gigi Becali face mişcarea momentului! A dat cărţile pe faţă, în direct. Detalii de ultimă oră despre cel mai important om de la FCSB. Latifundiarul din Pipera a reuşit să-l convingă pe Thomas Neubert să semneze prelungirea contractului.

Gigi Becali a dat o lovitură importantă pe final de sezon. A semnat prelungirea contractului cu preparatorul fizic al vicecampioanei.

Gigi Becali face mişcarea momentului!

Gigi Becali a făcut totul public. Thomas Neubert, unul dintre cei mai importanți oameni din staff-ul FCSB, a semnat prelungirea înțelegerii. Asta deşi avea oferte importante de la Ferencvaros și Ludogorets.

„A încercat și el, ca orice om, să ia mai mulți bani. Nu i-a reușit. Se plângea că mai are puțin contract, că nu știe ce să facă…

Am întrebat pe cât vrea contract. «Pe 3 ani». «Făceți-i contract pe 3 ani». A vrut mai mulți bani, prime mai mari. Am zis «nu», facem contract pe 3 ani, dar sumele nu le mărim.

A stat două săptămâni, s-a gândit, și acum e fericit, din câte am înțeles”, a dezvăluit Becali, în direct la DigiSport.

Germanul se află la al treilea mandat la FCSB. El a revenit la București în 2020, atunci când germanul și Toni Petrea au ieșit din staff-ul lui Reghecampf. Un mare fan al lui Neubert este Ilie Dumitrescu.

„FCSB are mulți fotbaliști tineri pe care speră să-i vândă, iar pentru dezvoltarea lor ar conta enorm să lucreze cu un preparator fizic foarte bun, pentru că jucătorii români suferă mai ales la capitolul acesta al condiției fizice” a fost argumentul pe care fostul mare fotbalist l-a tot repetat în declarațiile publice.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed