Gigi Becali și-a făcut planurile. Când se întâlnește cu Răzvan Burleanu: ‘Poate îi dau niște sfaturi’

Gigi Becali se ține de cuvânt și merge să se întâlnească cu președintele FRF. Asta după ce l-a făcut praf, iar Răzvan Burleanu i-a blocat numărul de telefon.

Șeful celor de la FCSB a dezvăluit când va avea loc întâlnirea.

Gigi Becali merge să vorbească cu Burleanu

După meciul cu Rapid, Gigi Becali s-a enervat cumplit. A anunțat că vinde echipa și l-a făcut praf pe Răzvan Burleanu, dar și pe șeful CCA.

De atunci a revenit însă la sentimente mai bune. A acceptat să se întâlnească cu președintele FRF și se pare că nici nu mai vrea să o vândă pe FCSB, chiar dacă a primit destule oferte.

Omul de afaceri a fost sunat de Mihai Stoichiță, care a intermediat întâlnirea, iar vineri merge să discute cu Burleanu. Becali nu a ratat ocazia și l-a făcut, din nou, praf pe Vassaras.

„Dacă nu mă duc să vorbesc cu Burleanu, că ar trebui să mă duc mâine, o să spună «Nu a venit Becali? Băi, Vișane, fă tu o sesizare de niște jigniri făcute de Becali. Să îi mai dăm o amendă». Dacă nu mă duc să vorbesc, o să spună așa.

O să mă duc să mă întâlnesc cu Burleanu. Îi voi spune niște lucruri. Dacă vrea să le înțeleagă… El e un copil pe lângă mine. Poate îi dau niște sfaturi. Ce a făcut Vassaras a fost o batjocură la adresa neamului. Ne batjocorește un grec. Băi, tu nu ești stăpân. Nu suntem sclavii tăi. Nu te-am angajat să ne stăpânești, ci să ne slujești. Dacă vrem arbitri străini, adu arbitri străini”, a declarat Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Șeful FCSB, amendat cu 5.000 de lei

Comisia de Disciplină l-a amendat pe omul de afaceri cu 5.000 de lei pentru declarațiile făcute la adresa arbitrajului. Atunci a spus arbitrii au furat titlul sezonul trecut, iar acum încearcă același lucru.

„Pe mine mă interesează de 5.000 de lei? E vorba de principiu. Bă, voi dați amenzi? Voi sunteți în stare să dați amenzi? Prima dată trebuie să comandați fotbalul, după aia să vedem ceva ce ați făcut… După aceea să îmi dați mie amenzi.

Nu sunt ei în măsură să îmi dea mie amenzi. Comisiile… Nu aveau comisiile să dea o amendă. Se comandă tot acolo. Asta mă deranjează pentru mine.

Eu am spus vreo minciună în acele declarații? Nu i-am făcut hoți pe arbitrii… Am spus că nu mai fură nimeni, că nu mai există corupție. Eu am făcut o glumă, poate neavenită. Am spus că Băsescu «Nu pot ei să fure, câte puncte putem noi să facem». A fost glumă. Dacă nu au înțeles și au trecut-o ca acuzație e problema lor”, a mai spus Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed