Gigi Becali face dezvăluirea serii! Oferta uriaşă pe care tocmai a primit-o. Ar fi o adevărată bombă

Gigi Becali face dezvăluirea serii! Oferta uriaşă pe care tocmai a primit-o. Ar fi o adevărată bombă. Latifundiarul din Pipera a anunţat că vrea să vândă echipa, iar acum este asaltat de oferte.

Ultima ofertă primită de Gigi Becali pare şi cea mai atractivă din punct de vedere financiar. Chiar şeful celor de la FCSB a dat toate detaliile în direct.

Gigi Becali face dezvăluirea serii!

Totuşi, Gigi Becali nu mai pare interesat să-l vândă. „Dacă vând? Nu se știe niciodată, acum a intervenit și un prinț arab care vrea să vină, să cumpere cu tot cu bază. Bine, bă, dacă vrea cu tot cu bază, 100 de milioane. La ora asta nu știu ce fac. Am avansat o sumă pe care am crezut că nu o dă nimeni.

E altceva, am spus că vând când nu mai speram la campionat. Cine mai spera când erau 5 puncte distanță? Dar acum…

Dacă nu iau titlul, o dau! Sentimentele se schimbă, e în funcție de trăirile tale. Am luat o decizie când nu mai speram la titlu, urma cel mai greu meci al nostru, la Craiova. I-am zis lui Mihai (n.r. – managerul general MM Stoica) că nu putem câștiga acolo, că e echipă puternică. Nu prea am meritat să câștigăm, dar am făcut-o că așa a vrut Dumnezeu”, a afirmat Becali, în direct la DigiSport.

FCSB ocupă locul 2 în play-off, cu 4 etape înainte de finalul sezonului. Între roș-albaștri și liderul Farul sunt 3 puncte. Celor de la FCSB nu le-ar fi suficientă victoria în meciul direct cu Farul. Au nevoie ca dobrogenii să facă măcar un pas greșit și cu celelalte etape.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed