Dumitru Dragomir l-a dat de gol pe Adrian Mititelu! Culisele scandalului din Craiova, devoalate. Cum s-a ajuns la un nou conflict major

Dumitru Dragomir l-a dat de gol pe Adrian Mititelu! Au ieșit la iveală informații din culisele scandalului din Craiova. Cum s-a ajuns la un nou conflict major.

Dumitru Dragomir a oferit informații importante despre noul conflict din Craiova. În cursul zilei de miercuri, Sorin Cârțu și Marcel Pușcaș au derulat o adevărată bătălie în spațiul public.

Dumitru Dragomir știe de unde a pornit totul

Dumitru Dragomir știe de unde a pornit totul. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că Adrian Mititelu profită de abilitățile lui Marcel Pușcaș în astfel de conflicte și îl întărâtă pe acesta împotriva lui Sorin Cârțu.

„Oracolul din Bălcești” a vorbit pentru Prosport despre acest conflict și este de părere că președintele celor de la CSU Craiova nu ar fi trebuit să reacționeze atât de dur la adresa lui Marcel Pușcaș.

„Eu sunt de părere că Sorin Cârțu se enervează prea repede. Ar trebui să își dea seama că în spatele lui Marcel Pușcaș e Adrian Mititelu. Ăla îl pune pe Pușcaș să iasă la atac împotriva lui Cârțu. Iar Cârțu trebuie să își dea seama că Pușcaș își face datoria. Pentru care este plătit. Cârțu trebuie să înțeleagă că Pușcaș are tot dreptul să își apere clubul. Mai ales că i-o cere și Mititelu. Cu Pușcaș nu e ușor în astfel de conflicte dacă nu ai cuvintele la tine.

Cârțu e un simbol al Craiovei Maxima, lucrul ăsta nu i-l poate lua nimeni, dar la rândul său Pușcaș e tobă de fotbal. E unul dintre cei mai buni conducători din fotbalul românesc. Și pe meserie, dar și pe carte Pușcaș e tobă, băi, nene! Eu nu știu dacă Mititelu îl lasă să își facă cu adevărat treaba de profesionist la echipă, dar dacă îl lăsa eu cred că FCU era mult mai sus în clasament. Însă, chiar și așa, nu este exclus să asistăm până la urmă la un baraj pentru calificarea în cupele europene între cele două formații. Iar conflictul ăsta între Cârțu și Pușcaș o să aprindă și mai tare meciul dintre cele două formații. Sorin nu face bine că se enervează prea repede după vorbele spuse în public de Pușcaș”, a spus Dragomir, pentru sursa citată anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed