Final incendiar în liga secundă! S-a terminat Poli Iași-Oțelul. S-a decis prima echipă promovată în Superliga

Final incendiar în liga secundă! S-a terminat meciul dintre Poli Iași și Oțelul Galați. S-a aflat prima echipă care va juca în Superliga, din sezonul viitor.

S-a aflat prima echipă care va promova în Superliga. Este vorba de Poli Iași, care s-a impus în fața celor de la Oțelul Galați cu scorul de 2-0. Pentru Poli Iași au marcat Alin Roman (45+1) și Shayon Harrison (56).

Poli Iași revine în prima ligă

Poli Iași revine în prima ligă! Formația din Moldova este prima echipă din Liga a 2-a care și-a asigurat un loc în Superliga, după ce s-a impus astăzi, pe teren propriu, în fața celor de la Oțelul Galați.

După această victorie, băieții lui Leo Grozavu și-au asigurat promovarea directă în Superliga. Chiar dacă mai sunt 4 etape înainte de finalul play-off-ului din liga secundă, cei de la Poli Iași se află în fața unei situații aparte.

Pe locul secund se află Clubul Sportiv al Armatei Steaua, care nu are drept de promovare, așa că și locul al 3-lea va promova direct în Superliga, în situația în care „militarii” termină pe una dintre primele două poziții.

Având în vedere această situație, Poli Iași nu mai are emoții privind promovarea în Superliga. În acest moment, formația din Copou se află pe prima poziție a play-off-ului din liga secundă, cu 52 de puncte. Locul 2 este ocupat de CSA Steaua, cu 48 de puncte.

Locurile 3 și 4 sunt ocupate de Oțelul Galați, cu 45 de puncte, și de Dinamo București, cu 39 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed