S-a aflat adevărul despre noua șefă de la FCSB! Dezvăluiri incredibile despre sora lui Gigi Becali. Nimeni nu știa aceste lucruri

S-a aflat adevărul despre noua șefă de la FCSB! Dezvăluiri incredibile despre sora lui Gigi Becali. Nimeni nu știa aceste lucruri.

Dezvăluiri despre sora lui Gigi Becali

Sora lui Gigi Becali, cea care este noua șefă de la FCSB, cel puțin în acte, are 68 de ani. Aceasta se pricepe de minune la afaceri. A absolvit Facultatea de Comerț din cadrul ASE. Apoi s-a angajat imediat la Institutul de Cercetări pentru Componente Electronice, scrie Fanatik. A devenit director economic interimar la IMT (Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Microtehnologie) în 1999. Domnica Becali a lucrat toată viața la stat și este obișnuită să gestioneze bugete fabuloase.

„Nici acțiunile nu le mai țin eu. O să găsesc o soluție, pentru că fetele nu vor. Au zis: «nu vrem noi, tată». I-am zis ginerelui, mi-au zis fetele: «Lasă-mi bărbatul în pace. N-avem nevoie de nebunia asta, nu avem noi nevoie de Steaua». Să văd, poate o pun pe numele lui sor-mea până să vând”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă, susținută după meciul cu Rapid.

„De pe 24 aprilie sunt noul președinte al Consiliului de Administrației, în locul lui Gigi. Nu are cum să mai revină dacă a eliberat funcția. A zis clar ca nu se mai uită la meciuri. Era pe Sfântul Munte. Gigi a cedat şi acțiunile, sunt la cineva pus bine. A zis că iese, gata. S-a făcut cedarea. S-a întâmplat zilele trecute”, spunea Meme Stoica la Orange Sport

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed