Surpriza serii în Giulești! Apariție intempestivă a lui Elias Charalambous. Cum a fost surprins antrenorul celor de la FCSB / Foto

Surpriza serii în Giulești! Apariție intempestivă a lui Elias Charalambous.

Antrenorul celor de la FCSB a mers să vadă meciul rivalelor din Liga 1.

Apariție intempestivă a lui Elias Charalambous

Elias Charalambous își face temele. Grecul a mers în această seară în Giulești pentru a vedea meciul dintre Rapid și CFR Cluj. De altfel, încă de când a sosit în România antrenorul spunea că vede toate meciurile din Superliga.

Tehnicianul încearcă cel mai probabil să observe punctele slabe ale clujenilor, având în vedere că pe 14 mai echipa lui Gigi Becali va juca în compania campioanei României. Charalambous nu a stat la lojă ci la tribuna 1.

Până atunci, echipa antenată de Elias Charalambous o întâlnește pe Sepsi Sf. Gheorghe, în etapa cu numărul 7 din play-off. Partida e programată luni, 8 mai, de la ora 21:00

FCSB a câștigat duminică derby-ul cu CSU Craiova, scor 2-1.

„A fost un duel foarte important, pe un stadion greu. Jucătorii noștri au făcut un efort incredibil. Am schimbat puțin tactica, cel puțin din punct de vedere defensiv. Cred că am făcut-o destul de bine, dar cel mai important este rezultatul, care ne menține pe locurile fruntașe ale clasamentului.

Avem un portar extraordinar, dar a fost un efort defensiv colectiv. Am fi putut să conducem chiar și cu 3-0, dar am avut parte de un final de meci încins.

Important e să ne uităm la noi înșine, să vedem cum ne putem îmbunătăți jocul pentru următoarele meciuri”, spunea antrenorul cipriot după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed