Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a dat cărţile pe faţă! Dezvăluiri de senzaţie ale vedetei. A marcat mai mult în viaţa privată decât pe teren / Foto

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a dat cărţile pe faţă! Vedeta a făcut dezvăluiri de senzaţie.

Marco Borriello (40 de ani) a vorbit despre fostele sale relații. Acesta a recunoscut care a fost cea mai importantă femeie din viața sa. Fostul fotbalist a avut o scurtă relație și cu românca Mădălina Ghenea.

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a dat cărţile pe faţă

Borriello a jucat în trecut la cluburi precum AC Milan, AS Roma sau Juventus. După cariera în sport, el a fost catalogat drept „fotbalistul play-boy”, asta din pricina vieții sale intime tumultoase.

„Am avut câteva povești în trecut, dar în final întotdeauna m-am ales pe mine. Fotbaliștii se căsătoresc de obicei foarte tineri, iar apoi încep să înșele. Eu am fost constant cu mine însumi. Relațiile mele obișnuite pot fi numărate pe degetele de la o mână, cele care au presupus o pasiune uriașă și care nu au ajuns în tabloide.

Cea cu Belen a fost cea mai importantă relație din viața mea, am fost împreună timp de patru ani și jumătate. Este o fată luminoasă și amuzantă, relația noastră a fost o poveste necoaptă și imatură. Dar când o întâlnesc la Milano, o îmbrățișez, ne salutăm cu afecțiune. În fiecare dimineață când mă trezesc, mă uit în oglindă și îmi spun «Te iubesc»”, a spus fostul fotbalist, conform Corrieredellosport.it.

Marco Borriello: „Am câștigat 30 de milioane de euro”

El a vorbit și despre sumele mari de bani pe care le-a câștigat din fotbal, dar și despre motivul pentru care a schimbat multe echipe.

„Am trăit bine, nu am dus niciodată lipsă de nimic. Am câștigat 30 de milioane de euro în cariera mea, în final am reușit să-mi salvez bunurile. Am jucat pentru 15 echipe. La fiecare 6 luni, mă plictiseam și mă răzgândeam (n.r. cu referire la faptul că și-a schimbat foarte des echipele de-a lungul carierei). Aș fi fost bucuros să stau la Milan pentru restul vieții mele, dar nu a fost posibil.

Cu Roma, la Moscova, am mers într-un club de noapte. Într-un final fotografii ne-au prins pe mine și pe De Rossi, dar noi ne-am sacrificat pentru toți ceilalți, anticipând deznodământul și protejându-i pe camarazii noștri care erau căsătoriți”, a mai adăugat Marco Borriello.

Borriello a avut o relație cu Mădălina Ghenea în urmă cu 12 ani. Cei doi s-au separat în 2011, dar au reluat relația după trei ani, chiar când fostul jucător avea o idilă cu Federica Nargi.

Mai mult, la acea vreme, Ghenea era cuplată cu Gerard Butler. Ei s-ar fi despărțit după ce actorul a aflat că românca l-a „tradus” cu Marco, pe când filma un shooting la Milano.

După 7 ani de la despărțirea de Mădălina Ghenea, Marco Borriello a vorbit despre neajunsurile relației cu românca.

„Nimeni nu a reușit să mă distragă de la fotbal. Ani buni m-am gândit doar la cariera mea și la distracție. Acum însă, încep să vreau o parteneră stabilă și mulți copii”, spunea acesta.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed