Istvan Kovacs, umilit în direct! Ce greșeli a făcut la CSU Craiova-FCSB. A dat de pământ cu fluieraşul

Istvan Kovacs a fost umilit în direct. Arbitrul a fost pus la zid de un fost președinte de club pentru greșelile făcute la meciul CSU Craiova – FCSB.

Oltenii au pierdut pe teren propriu, scor 1-2, meciul din etapa a 6-a, din play-off-ul Ligii 1.

Istvan Kovacs a fost făcut praf

Grigore Sichitiu, fostul președinte al celor de la Rapid, l-a făcut praf pe Istvan Kovacs după prestația de la meciul CSU Craiova – FCSB, 1-2. 

Sichitiu a vorbit, la GSP Live, despre faza primului penalty fiind deranjat pentru că arbitrul a acordat cu ușurință lovitura de pedeapsă.

Iulian Cristea a blocat o minge trimisă de Raul Silva, iar centralul a văzut henț. Kovacs nu a mers să revadă faza și a acordat penalty.

„Eu vă spun că dacă un arbitru de la VAR este mult sub valoarea celui de pe teren nu are curaj să îl cheme la margine. Suntem de râsul lumii!

Folosim VAR-ul să ne ajute? Ce îl costa să meargă să vadă? Măcar dădea o satisfacție celor care se uită la meci, că măcar se ducea să vadă. Nu poți să sfidezi așa.

În fotbalul nostru, începând cu Burleanu, Varzaros (n.r. – Vassaras, șeful CCA), că așa îi zic eu, sfidează limita bunul-simț. Fii domnule preocupat să iei decizia cea mai bună! Au fost niște situații la care nu avea nevoie să se facă de râs.

Dacă tu, cel mai bun arbitru, sfidezi, înseamnă că fotbalul românesc este într-o situație jalnică. A fost un moment absolut trist. Au fost protestele jucătorilor FCSB-ulul, măcar se ducea și vedea și le dădea lor satisfacție”, a spus Sichitiu la GSP Live.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed