Andrea Compagno a dezvăluit secretul celor de la FCSB! Cel mai bun jucător din România a decis meciul. Mesaj războinic pentru adversare

Andrea Compagno a dezvăluit secretul celor de la FCSB! Cel mai bun jucător din România a decis meciul. Mesaj războinic pentru adversare. Atacantul italian a descris drumul spre victorie al vicecampioanei.

Andrea Compagno a făcut un nou meci mare. A marcat la ultima fază a primei reprize în CSU Craiova-FCSB 1-2.

Andrea Compagno a dezvăluit secretul celor de la FCSB!

„Ne bucurăm acum, apoi ne gândim la meciul viitor. Asta e caracteristica mea. Mă duc mereu pe prima bară, dar trebuie să vină centrare. A venit o centrare bună de la Coman şi sper să vină cât mai multe. Pregătim faze fixe şi apoi la meci e altceva. Pe meci e presiune şi trebuie să fii pregătit.

Ştiam că e greu. Atmosferă şi stadion plin. Cred că am făcut un meci foarte bun şi trei puncte foarte importante. E normal, aşa e în play-off. Fiecare meci e o finală. E foarte frumos”, a spus Compagno, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Andrea Compagno a vorbit şi despre lupta la titlu în Superliga. Momentan, cu patru etape înainte de final, FCSB s-a apropiat la trei puncte de liderul Farul. „Se întâmplă să se rateze. Doar cine nu bate penalty nu greşeşte. Noi trebuie să ne gândim la fiecare meci. Vor fi 4 finale. Ăsta e secretul. Dacă câştigi, faci presiune. Trebuie să fim cu toate punctele la meciurile cu Farul şi CFR Cluj”, a mai spus atacantul italian, conform sursei citate.

Următoarea etapă, cei de la FCSB joacă împtriva celor de la Sepsi, lanterna roşie a play-off-ului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed