Gică Hagi va lua foc! Ce a putut să spună Adrian Mutu despre cei de la CFR Cluj. Anunţ făcut chiar înaintea meciului

Gică Hagi va lua foc! Adrian Mutu a vorbit despre cei de la CFR Cluj, pe care încă îi consideră favoriți la titlu.

Rapid și CFR Cluj joacă, luni 1 mai, de la ora 20.30, în play-off-ul Superligii.

Adrian Mutu, anunț înaintea meciului cu CFR Cluj: „Sunt favoriți”

Antrenorul Rapidului a recunoscut că echipa sa va avea un meci foarte greu luni, asta după ce campioana României a fost învinsă în Cupă.

„CFR, echipa campioană din ultimii 5 ani, nu este niciodată ușor, mai ales că ei vin după o perioadă dificilă.  Vor avea mare dorință de a câștiga din nou, așa cum au fost obișnuiți. Deci va fi un meci extraordinar de greu.

Bineînțeles că noi ne dorim victoria, ne dorim să dăm continuitate și noi rezultatelor”, a spus Adrian Mutu.

Chiar dacă Dan Petrescu are probleme de lot, Mutu spune că acesta dispune de mulți jucători valoroși. Tehnicianul Rapidului crede că CFR Cluj ar putea câștiga titlul și anul acesta. 

„CFR-ul cred că are cei mai buni jucători din ligă, foarte buni și foarte mulți. În afară de Deac și Burcă, să spunem așa, căpitanii echipei, ceilalți sunt jucători experimentați, obișnuiți să câștige, obișnuiți să joace sub presiune, deci ne așteaptă un meci foarte greu. Ei sunt obișnuiți să câștige, pe undeva sunt favoriții numărul unu la câștigarea acestui campionat.

Noi ne gândim la noi, nu ne gândim la CFR, o victorie mâine ar da continuitate rezultatelor noastre și posibilitatea de a ne apropia de locul 4.

Cred că Dan Petrescu este obișnuit cu astfel de presiune. Ideea este că sunt o echipă puternică, răniți pe undeva în orgoliu, ne așteaptă un meci de forță. Un meci de muncă, în care va trebui să ne întrecem pe noi înșine.

Ei nu sunt obișnuiți cu două înfrângeri la rând. Vor veni cu ambiție mare, știm lucrul acesta, și de aceea cred că suntem pregătiți, băieții știu ce ne așteaptă mâine”, a mai spus ”Briliantul”

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed