Gică Hagi şi-a ameninţat adversarele din Superliga! Discurs dur după egalul cu Sepsi. FCSB şi CFR Cluj, vizate direct

Gică Hagi şi-a ameninţat adversarele din Superliga! Discurs dur după egalul cu Sepsi. FCSB şi CFR Cluj, vizate direct de către antrenorul celor de la Farul. Chiar dacă liderul a comis-o pe terenul lanternei roşii, Hagi nu renunţă la luptă.

Gică Hagi nu şi-a pierdut optimismul. Este convins că poate câştiga titlul cu Farul în acest sezon.

Gică Hagi şi-a ameninţat adversarele din Superliga!

Farul lui Gică Hagi a comis-o. 1-1 la Sfântu Gheorghe şi adversarele se pot apropia de echipa constănţeană. Farul a condus după reușita juniorului Sebastian Borza, din minutul 73. Sepsi a egalat în minutul 90, prin Marius Ștefănescu.

Avansul constănțenilor în fruntea clasamentului. Asta în funcție de rezultatele din meciurile Rapid – CFR Cluj și CSU Craiova – FCSB. La conferința de presă de la finalul partidei, Hagi s-a declarat încrezător în privința finalului de sezon.

„Pot să zic că am pierdut două puncte, dar am luat un punct. Vedem, o sa vină un meci acasă și suntem acolo, ne luptăm, și asta e un lucru foarte important pentru noi.

Băieții au făcut o muncă extraordinară. Toți care au venit din vară la noi, cum s-au antrenat, toate lucrurile au fost bune pentru că suntem pe primul loc.

Cred că ceilalți din spate se uită la noi și ar vrea să fie pe primul loc. Nu e ușor, să sperăm că le facem zile grele. Suntem pe primul loc și e bine (n.r. – zâmbește larg)”, a spus Gheorghe Hagi, la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed