Gică Hagi dă marea lovitură! O sumă uriașă este la mijloc. Dezvăluiri de senzație despre antrenorul Farului

Gică Hagi dă marea lovitură! „Regele” poate încasa o sumă uriașă. Dezvăluiri de senzație despre tehnicianul celor de la Farul Constanța.

Gică Hagi va face o super afacere cu un membru al familiei Becali. Este vorba de Teodora, iar profitul celor doi va fi unul uriaș.

Gică Hagi și Teodora Becali, bombă în lumea afacerilor

Gică Hagi și Teodora Becali au detonat o bombă în lumea afacerilor. Administrația Națională „Apele Române” a publicat la mijlocul lunii aprilie lista cu câștigătorii licitației pentru închirierea plajelor de pe litoral.

Firma tehnicianului de la Farul Constanța, dar și cea a Teodorei Becali se numără printre câștigătoare. Societatea Hagi Sport SRL a obținut dreptul de a administra o suprafață de 17.195 de metri pătrați de plajă.

Societatea „Regelui” a câștigat dreptul de a administra suprafața amintită anterior în stațiunea Mamaia, în schimbul sumei de 144.702 lei. Astfel, profitul lui Gică Hagi va fi unul uriaș, ținând cont de fluxul mare de turiști de pe litoral. Totodată, restricțiile nu vor mai exista, așa că turiștii nu vor mai ezita să meargă în vacanțe.

Firma Teodorei Becali, Becali Hotels SRL, va închiria o suprafață totală de 1.216 metri pătrați, în stațiunea Venus. Prețul plătit de către societate a fost de 400.000 de lei, dar profitul va fi cu siguranță unul uriaș.

De asemenea, Gigi Becali mai avea un hotel în stațiunea Venus, pe care îl cumpărase de la Ioan Niculae. Acesta a cedat hotelul în schimbul a 8 milioane de euro. Latifundiarul din Pipera a recunoscut acest lucru, într-un interviu acordat celor de la Cancan.

„Eu am vândut hotelul. Am bătut palma, doar trebuie să facem actele. Am chiar trei clienți. Cine dă primul banii. Opt milioane am cerut pe el. Practic, l-am vândut deja”, a spus Becali, pentru sursa citată anterior.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed