Gest fabulos al lui Andrea Compagno! Ce a făcut cel mai bun jucător din Superliga. Imaginea momentului, chiar înainte de meci / Foto

Gest fabulos al lui Andrea Compagno! S-a aflat ce a făcut cel mai bun jucător din Superliga. Imaginea momentului, chiar înainte de meci. Atacantul italian nu uită de unde a plecat. S-a întors la Craiova, pentru meciul dintre CSU Craiova şi FCSB.

Andrea Compagno s-a întâlnit cu unul dintre fanii lui FCU Craiova, fosta sa echipă. Şi-a demonstrat, încă o dată, ataşamentul pentru culorile alb-albastre.

Gest fabulos al lui Andrea Compagno!

Andrea Compagno va avea parte și de susținerea fanilor lui FCU Craiova. În ziua meciului cu echipa lui Eugen Neagoe, Andrea Compagno s-a întâlnit cu un fost lider al galeriei lui FC U Craiova, „Poștașu”.

Acesta a venit la hotelul unde sunt cazați cei de la FCAB. Alături de fiul său, Poştaşu a avut parte de o surpriză foarte frumoasă. Compagno le-a dăruit o poză imprimată cu autograf, de pe vremea când a jucat la Craiova.

Sursa foto captura Instagram

Ajuns pe lista naționalei Italiei, Andrea Compagno este lăudat de Adrian Mititelu, care îl caracterizează pe atacantul roș-albaștrilor drept un om special. „Degeaba au râs de el că vine din San Marino, este un om special! Comportamentul lui la meci și la tot arată că e un om special. Eu sunt convins că dacă se duce acolo (n.n. la naționala Italiei) și joacă un meci…el la o echipă mai puternică, o echipă care joacă ofensiv, e și mai bun, iese și mai mult în evidență. În România, el nu e jucat pe măsura calităților lui”, a spus Adrian Mititelu, conform prosport.ro, în urmă cu mai mult timp.

CSU Craiova-FCSB se va juca în această seară, de la ora 21.00. Partida este una crucială pentru vicecampioană. Dacă FCSB se va impune, trupa lui Elias Charalambous se va apropia la 3 puncte de liderul Farul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed