Dan Petrescu se va enerva crunt! Anunţul momentului înaintea duelului cu Adrian Mutu. Decizie crucială luată în plin scandal

Dan Petrescu se va enerva crunt! Anunţul momentului înaintea duelului cu Adrian Mutu. Decizie crucială luată în plin scandal. Antrenorul celor de la CFR Cluj a criticat dur arbitrajul în play-off.

Acum, Dan Petrescu a aflat cine va fluiera duelul cu Rapidul lui Adrian Mutu. Este un meci crucial în lupta pentru titlu din Superliga.

Dan Petrescu se va enerva crunt!

Cei de la CCA au făcut publică brigada de arbitri a duelului din Giuleşti. La VAR va fi Andrei Chivulete, unul dintre cei mai contestaţi fluieraşi în acest sezon. Dan Petrescu a spus, de mai multe ori, că la VAR a fost echipa sa cea mai dezavantajată.

Arbitrul Marcel Bîrsan va conduce la centru meciul Rapid – CFR Cluj, care va avea loc, luni, de la 20.30, în etapa a VI-a din play-off-ul Superligii.

Marcel Bîrsan va fi ajutat de Sebastian Gheorghe şi Radu Ghinguleac, iar rezervă va fi Andrei Antonie. În Camera VAR se vor afla Andrei Chivulete şi Daniel Mitruţi. Observatori au fost desemnaţi Liviu Ciubotariu şi Viorel Anghelinei.

Luni, va avea loc o altă partidă crucială şi în play-out. Este vorba despre meciul Universitatea Cluj – FC Voluntari. Acesta va avea loc de la ora 15.00, tot în etapa a şasea, dar din play-out. Va fi arbitrat de Florin Andrei, ajutat de George Neacşu şi Romică Bîrdeş.

Rezervă va fi Mircea Ardelean, iar în Camera VAR se vor afla Ovidiu Haţegan şi Tunyogi Ferencz. Observatori au fost desemnaţi Octavian Şovre şi Iuliuss Nemţeanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed