Dan Șucu aruncă bomba! Toată lumea este în alertă: ‘E un club cu presiune aici‘

Dan Șucu aruncă bomba! Mai mulți fotbaliști de la Rapid riscă să plece de la club.

Acționarul formației din Giulești a afirmat că nu toți jucătorii din lotul actual vor rămâne în echipă începând din sezonul următor.

Dan Șucu anunță schimbări majore la Rapid

De altfel, Rapid se află pe locul 5 în clasamentul play-off-ului Ligii 1, cu 31 de puncte, după 5 etape disputate în acest sezon.

„E un club cu presiune aici. Evident că e şi presiunea pusă de galerie, şi presiunea pusă de stadion, de suporteri. Să nu vă închipuiţi că noi, dacă nu vorbim şi nu dezbatem lucrurile în public, nu avem o grămadă de discuţii în intern, cu ce avem de făcut mai departe şi în evaluările pe care le facem, ce se va întâmpla cu fiecare.

E momentul în care acum se decide, pentru fiecare jucător, în ce măsură rămâne, i se prelungeşte contractul, nu i se prelungeşte contractul. Vine altcineva, rămâne cel care este acum.

(n.r. câţi jucători sunt la final de contract) Trebuie să vorbiţi cu Nico (n.r. Daniel Niculae)… în jur de şapte-opt. Se evaluează totdeauna prelungirea contractului. Bine, şi cei care mai au un an sau doi ani. Se discută de prelungirea pe încă un an sau nu, pe doi ani sau nu.

E perioada în care evaluările sunt cât se poate de temeinice. Pentru că într-o perioadă de genul ăsta, un jucător… tot timpul trebuie să joace bine. Dar într-o perioadă de genul ăsta trebuie să joace cel mai bine”, a spus Dan Şucu, conform Orangesport.ro.

Helmut Duckadam: „Va începe galeria să ceară demisii”

Pe de altă parte, Duckadam i-a transmis un mesaj lui Dan Șucu, cel care a preluat 50% din acțiunile Rapidului în anul 2022. Fostul portar a spus că în cazul în care echipa alb-vișinie nu va obține performanțe, galeria va începe să ceară demisii, conform Playsport.ro.

„Vreau să-l văd și pe domnul Șucu – că e foarte entuziast la ora asta – când n-or fi rezultate. Va începe galeria să ceară demisii, una-alta. S-a întâmplat deja, pentru că noi avem suporteri de rezultat, așa sunt ai noștri.

Vreau să-l văd pe domnul Șucu după vreo doi ani, dacă nu prinde Europa, nu prinde Cupa României. Va investi niște bani și atunci să-l văd dacă mai este atât de optimist. E un proiect frumos la Rapid, jos pălăria. Eu îl apreciez, dar să vedem când va fi în partea cealaltă”, a afirmat Helmut Duckadam.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed