Lovitură totală pentru Dan Petrescu! Ce s-a întâmplat înainte de meciul cu Rapid. Antrenorul echipei din Gruia a spus totul

Lovitură totală pentru Dan Petrescu! Antrenorul campioanei României s-a plâns la conferința de presă din cauza jucătorilor săi.

Petrescu nu a  ascuns nimic și a vorbit și despre altercația dintre Karlo Muhar și Andrei Burcă.

Dan Petrescu, despre scandalul dintre Karlo Muhar și Andrei Burcă

În tabăra clujenilor spiritele s-au încins la antrenamente. Toată lumea este supărată după eliminarea din Cupa României, iar Karlo Muhar și Andrei Burcă au răbufnit. Cei doi fotbaliști s-au luat la harță chiar sub ochii antrenorului.

„N-au avut altercația în vestiar, ci pe teren. Nu s-au bătut, nu s-au atins, doar s-au certat. I-am lăsat să vorbească, mie îmi place să văd că jucătorii au dorință.

Aveau păreri diferite, și-au zis ce au avut de zis. Antrenamentul a continuat, am văzut că au ieșit împreună la masă după asta. Chiar m-am bucurat. Asta arată că suntem o echipă, arată că le pasă.

Doi jucători cu personalitatea lui Burcă și Muhar au mereu ceva de zis. A fost ceva normal, nu sunt de acord când sar unul la celălalt. Atunci trebuie să intervină antrenorul”, a povestit Dan Petrescu.

Lovitură totală înaintea meciului cu Rapid

CFR Cluj o va întâlni pe Rapid, luni, de la ora 20.30. Petrescu s-a plâns că are mari probleme pentru că are jucători accidentați.

„Au căzut ca popicele, sincer vă zic. Niciodată nu am avut atât de mulți accidentați. Orice echipă din lume ar suferi când primii trei căpitani nu sunt. Mă refer la Camora, Deac și Burcă. În viața oricărei echipe, și la CFR, se poate întâmpla să ai o perioadă mai rea, un an mai rău, multe probleme cu accidentări, cu decizii VAR împotrivă. Sper să reușim fără cei trei jucători să scoatem o victorie pentru că e clar că avem nevoie de victorie. Nu știu dacă e decisiv”, a mai declarat antrenorul.

Tehnicianul crede că meciul cu Rapid nu este decisiv în lupta pentru titlu.

„Până nu e matematic nu e nimic decisiv, dar e clar că Farul are un meci mai ușor ca celelalte echipe. Joacă cu o echipă care a dat totul în cupă și nu a avut timp să se refacă. Din punct de vedere matematic, Farul stă la mâna ei. Dacă ei câștigă meciurile și fac un egal sau două sunt deja campioni. Numai ei pot pierde acum campionatul pentru că celelalte echipe în spatele lor doar mai speră”, a mai declarat Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed