Mircea Rednic face iureș după eliminarea din Cupă. I-a pus la zid pe arbitrii, ce a putut să spună antrenorul UT-ei

Mircea Rednic face iureș după eliminarea din Cupă. I-a pus la zid pe arbitrii, ce a putut să spună antrenorul UT-ei.

Universitatea Cluj a câștigat semifinala Cupei cu UTA, grație unui gol din penalty, dictat de VAR. Dar oaspeții au avut și ei un gol, anulat tot din camera VAR la intervenția lui Istvan Kovacs.

Rednic s-a dezlănțuit

Mircea Rednic a pierdut primul meci ca antrenor la Arad și s-a dezlănțuit.”Nu am ce să zic. Am făcut un meci bun, am dat gol. Nu am primit gol. Nu se poate. Am vorbit, vorbim de fotbal. Remacle s-a împiedicat de iarba aia, de hibrid. Nu a fost penalty.

Ei nu au dat gol, nu au dat un șut pe poartă în repriza a doua. Trebuia să înscriem două goluri. Noi meritam să ne calificăm. Păcat. Meciul nu a fost decis de VAR, ci de el (n..r de arbitru). El a decis. Nu am reușit să marcăm.

Am avut probleme cu accidentații. Chindriș a făcut o ruptură. E stres mult. Lumea își dorea să ajungem în finală. Nu avem ce să facem. Ne gândim la meciul de marți.

Noi am dat gol, nu a fost validat, ei nu au dat gol. Meritam mai mult. Jucătorii au reacționat foarte bine. Nu am reușit să dăm mai mult de un gol și uitați ce s-a întâmplat.”, a spus Rednic după meci, la Digi Sport.

”Le-am cerut jucătorilor să-mi spună unde dau un randament maxim. Fundașii laterali au urcat bine. Poate ar fi trebuit mai mulți oameni în careul de 16 metri.

Rămân cu un gust amar. Poate nu îi place de UTA (n.r. arbitrului). Îl delegi în continuare. Nu poți să intervii într-un joc. Înseamnă că în Anglia stau la fiecare fază la VAR. Noi suntem obligați să câștigăm toate meciurile”, a mai spus Rednic, la finalul meciului cu ”U” Cluj.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed