Mihai Stoica s-a enervat cumplit! Atac devastator la adresa lui Kyros Vassaras: ‘Nimeni, niciodată, nu ne-a sfidat la modul ăsta!’

Mihai Stoica s-a enervat cumplit! Atac devastator la adresa lui Kyros Vassaras. Şeful arbitrilor din România a avut o conferinţă maraton în care a apărat greşelile fluieraşilor din ultimele partide.

Kyros Vassaras l-a apărat pe Horaţiu Feşnic, cel care a făcut praf meciul Rapid-FCSB. Atitudinea grecului l-a scos din sărite pe Mihai Stoica.

Mihai Stoica s-a enervat cumplit!

Mihai Stoica, managerul general al lui FCSB, a reacționat imediat după conferinţa lui Kyros Vassaras. După trei ore în care Kyros Vassaras a explicat anumite faze din meciurile din Superliga, Stoica a reacționat pe rețelele sociale.

Oficialul clubului FCSB este de părere că șeful arbitrajului din România i-a sfidat pe toți cei care au urmărit această conferință. Stoica s-a arătat deranjat de argumentele grecului.„Nimeni, niciodată, nu ne-a sfidat la modul ăsta. Nu știu cum se spune «intangibilitate» în limba greacă. Dar nu trebuie să știu. Trebuie să simt”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

La conferința de presă, Kyros Vassaras a analizat și fazele de la derby-ul din Giuleşti. Acesta a susţinut că intrările criminale ale lui Onea şi Dragoş Grigore nu au fost de eliminare.

„Este un atac imprudent, cu contact jos, la nivelul ghetei. Nu este un contact întreg, doar îl atinge. Nu sunt elemente clare pentru un cartonaș roșu. Uitați fotografia cu ce s-a întâmplat la acea fază. Ăsta a fost contactul, fără forță excesivă, dar la viteză mare.

Nu sunt elemente clare ca arbitrajul video să intervină. Ce criterii lipsesc? Piciorul întins – nu. Contact asupra gleznei cu crampoanele – nu. Nu sunt criterii clare și arbitrul video nu poate să intervină. Dacă arbitrul acordă cartonaș roșu, arbitrul video va confirma”, a spus Kyros Vassaras, la conferința de presă.

Gigi Becali l-a acuzat pe Kyros Vassaras că nici măcar nu locuiește în România și că „ia banii la mișto”, iar grecul i-a răspuns. „Sunt multe declaraţii făcute în ultima vreme. Înţeleg că este o situaţie aprinsă, suntem în finalul de campionat. Un lucru este clar: nu există direcţii pentru sau împotriva vreunei echipe, este foarte grav să spui aşa ceva”, a spus Kyros Vassaras, la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed