Mihai Rotaru are tupeu! Ce spune înaintea duelului CSU Craiova-FCSB. Gigi Becali se va enerva

Mihai Rotaru are tupeu! S-a aflat ce a spus înaintea duelului CSU Craiova-FCSB. Gigi Becali se va enerva când va afla poziţia patronului gazdelor. Rotaru spune că doar ghinionul a făcut-o pe CSU să nu se bată la titlu în Superliga, în acest sezon.

Mihai Rotaru se laudă că CSU Craiova-FCSB se va juca cu casa închisă. Partida este programată duminică, 30 aprilie, de la ora 21:00.

Mihai Rotaru are tupeu!

În acest moment, FCSB se situează pe poziția a treia, în timp ce CSU Craiova este pe patru. Gazdele pot avansa în ierarhia Superligii, în cazul unui succes în Bănie.

Mihai Rotaru așteaptă cu nerăbdare partida cu FCSB. Se laudă că arena din Bănie va fi una arhiplină. „Vrem spectacol. Cred că vor fi coregrafii foarte frumoase în tribună. Va fi o atmosferă incendiară la ora jocului. Vom fi 30.000 pe stadion. Asta este fără dubii. Nu am situația în momentul acesta, știu că mai sunt bilete la vânzare, dar la ora meciului casa va fi închisă, la cum vedem ritmul de acum”, a spus Mihai Rotaru, în direct la Digisport.

Pentru ambele echipe poate fi un joc decisiv. Patronul lui CSU Craiova a dezvăluit care a fost slăbiciunea echipei sale în ultimele sezoane.

„Întotdeauna, meciurile cu FCSB au fost extrem de importante, aprinse în ultimii 7-8 ani. Faceți un exercițiu de imaginație: noi am condus la Farul de două ori, iar dacă s-ar fi terminat așa unde eram acum, fără să mai pun meciul cu CFR, în care știți barele și ocazii peste ocazii.

Deci cu un singur meci cu Farul și cu cel cu CFR, am fi putut fi azi pe primul loc. Dar constanța nu ne-a caracterizat pe noi în ultimii 8 ani și poate aici am pierdut mult”, a mai spus Mihai Rotaru, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed