Anunţul nopţii despre Laurenţiu Reghecampf! Drama trăită de antrenor în Azerbaidjan. Totul s-a decis în prelungiri

Anunţul nopţii despre Laurenţiu Reghecampf! Drama trăită de antrenor în Azerbaidjan. Totul s-a decis în prelungiri. Tehnicianul român şi-a jucat postul în ultimul meci al celor de la Neftchi Baku.

Laurenţiu Reghecampf era ameninţat cu demiterea dacă nu o califica pe Neftchi Baku în finala Cupei.

Anunţul nopţii despre Laurenţiu Reghecampf!

Laurențiu Reghecampf şi Neftchi Baku au reuşit să se califice în finala Cupei. Astfel, antrenorul a scăpat de pericolul demiterii. A bptut-o pe Turan, 2-0 pe teren propriu, după 0-1 în tur. Ambele goluri au fost marcate în prelungiri, 90+2 și 90+8!

Reghe a trecut prin momente de cumpănă în Azerbaidjan. Aflat pe locul 3 în campionat cu Neftchi Baku, la 17 puncte de liderul Qarabag și la zece în spatele rivalei Sabah Baku, antrenorul român avea un ultimatum din partea clubului.

Cotidianul local Sportinfo scria că tehnicianul român risca să fie dat afară, dacă nu se califica în finala Cupei Azerbaidjanului. „Conducerea i-ar fi pregătit deja biletele de zbor pentru România. Dacă nu va reuși să ajungă în finală, probabil că va fi o schimbare de antrenor la Neftchi Baku”., spuneau jurnaliştii azeri.

Primul gol a venit, după o lovitură liberă a lui Mahmudov, în minutul 90+2. Când meciul se îndrepta către două reprize de extra-time, a picat și golul de 2-0. A marcat americanul Saief, la ultima fază.

În finala competiției, Reghe o va întâlni pe învingătoarea duelului dintre Qabala și Sabail. Un sezon fără niciun trofeu ar însemna însă aproape sigur demiterea antrenorului. „Mă aștept și la partide mai bune din partea elevilor mei în campionat. Vom trage o linie abia la finalul competițiilor și vom analiza evoluțiile. Le-am zis jucătorilor că trebuie să câștigăm un trofeu în acest sezon”, declara antrenorul român de 47 de ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed