Gigi Becali, umilit de Răzvan Burleanu! Şeful FRF l-a distrus pe latifundiarul din Pipera. Ameninţări fără perdea

Gigi Becali, umilit de Răzvan Burleanu! Şeful FRF l-a distrus pe latifundiarul din Pipera. Ameninţări fără perdea ale omului numărul 1 din fotbalul românesc. Burleanu nu s-a mai abţinut şi a făcut totul public.

A pornit războiul între Gigi Becali şi Răzvan Burleanu. Primul s-a enervat şeful celor de la FCSB. După arbitrajul de judeţ de la Rapid-FCSB i-a dat mesaj lui Burleanu.

Gigi Becali, umilit de Răzvan Burleanu!

Acum, Răzvan Burleanu a ieşit la atac. Şeful FRF l-a distrus pur şi simplu pe Gigi Becali. Totul s-a întâmplat în direct. După ce a anunțat că se retrage din fotbal și i-a criticat pe Burleanu şi Kyros Vassaras, Becali a primit replica.

În cadrul unei conferințe de presă susținută miercuri, Burleanu l-a descris pe patronul de la FCSB. A ajuns la concluzia că acesta nu merită să facă parte din fotbalul european.

„Profilul unui patron care se consideră stăpân în relația cu jucătorii și cu antrenorii, care consideră că fiecare om are un preț pentru a fi cumpărat, nu cred că are un viitor în fotbalul european. Am vorbit cu domnul Argăseală și i-am transmis că, din punct de vedere instituțional, suntem aici să ne vedem oricând. Nu sunt un tip ranchiunos”, a spus Răzvan Burleanu.

De altfe, Becali a spus că se retrage din fotbal. A anunţat că îi dă putere totală în club managerului general, Mihai Stoica. Mai mult, a scos-o la vânzare pe vicecampioană. Vrea 23 de milioane de euro pentru a ceda echipa. I-a transmis şi vărului său, Giovanni Becali, că toţi jucătorii care au oferte de la cluburi din străinătate sunt de vânzare.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed