Răzvan Burleanu s-a dezlănțuit! Șeful Federației îi dă lecții lui Gigi Becali. Latifundiarul se va enerva la culme

Răzvan Burleanu s-a dezlănțuit! Șeful Federației Române de Fotbal îi dă lecții lui Gigi Becali. Latifundiarul se va enerva la culme.

Răzvan Burleanu continuă atacurile la adresa lui Gigi Becali! Șeful Federației Române de Fotbal a vorbit despre arbitrajul lui Horațiu Feșnic, din derby-ul dintre Rapid și FCSB.

Răzvan Burleanu îl atacă pe Gigi Becali

Răzvan Burleanu îl atacă pe Gigi Becali. Șeful Federației a vorbit despre arbitrajul din derby, care pentru mulți a părut foarte slab. Burleanu este de părere că cei din tabăra FCSB-ului sunt foarte vocali doar când deciziile nu sunt în favoarea lor.

Acesta a dat câteva exemple, din acest sezon, în care FCSB a fost cea avantajată de arbitraj, dar atunci nu au fost provocate scandaluri la fel de mari ca acum.

„Dacă ar fi supărat în ceea ce privește neacordarea unui cartonaș roșu sau două, ar trebui să-și reamintească de cel puțin alte două meciuri. Mă refer aici la cel din etapa a 25-a, în deplasarea de la Voluntari, atunci când Edjouma ar fi trebuit să primească cartonaș roșu, în opinia mea.

Nu am auzit niciun reprezentat de la FCSB că integritarea lui Armaș a fost pusă în pericol. Și în prima etapă a sezonului (n.r. cu U Cluj), când Șerban ar fi trebuit să primească cartonaș roșu. Nu cred că mai există greșeli intenționate”, a spus Răzvan Burleanu

Acesta i-a răspuns astfel lui Gigi Becali care consideră că intrarea lui Onea la Florinel Coman a fost una criminală. Latifundiarul din Pipera s-a arătat dezamăgit de arbitrajul lui Horațiu Feșnic și a declarat că din cauza „centralului” se va lăsa de fotbal.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed