Adunarea Generală a FRF s-a încheiat. Ce decizii au fost luate de către oficialii Federației /Update

UPDATE: Adunarea generală a FRF s-a încheiat în jurul orei 13.00. Toate proiectele aflate pe ordinea de zi au fost votate în unanimitate. Printre acestea și planul financiar pe anul 2023.

UPDATE: La ședință s-au prezentat Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, Kyros Vassaras, președintele CCA și Gino Iorgulescu, preșendintele LPF. Cei din urmă reprezintă apariții destul de rare în fotbalul românesc.

De asemenea, marele absent al ședinței este Valeriu Argăseală, președintele celor de la FCSB și membru în Consiliul Executiv al FRF.

Acest lucru se întâmplă după ce Gigi Becali a anunțat că oficialul roș-albaștrilor nu mai are voie să participe la ședințele organizate de FRF.

Potrivit informațiilor, 246 de membri sunt prezenți la Adunarea Generală a Federației Române de Fotbal.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Adunarea Generală a FRF are loc astăzi. Evenimentul va începe de la ora 11, iar oficialii federației vor discuta mai multe subiecte de actualitate din fotbalul românesc.

Evenimentul se va desfășura la Casa Fotbalului, în sala Nicolae Dobrin. În ultimii ani, Adunarea Generală a FRF a avut loc la Arena Națională și la CNF Mogoșoaia.

Răzvan Burleanu caută soluții

Răzvan Burleanu caută soluții. În cadrul acestei întâlniri, se va discuta situația actuală a fotbalului românesc, dar și despre scandalul provocat la meciul Rapid – FCSB.

Potrivit unor surse din lumea fotbalului românesc, se va încerca și introducerea unei propuneri ca șeful FRF, Răzvan Burleanu, să poată candida și pentru un al patrulea mandat, în anul 2026.

La Adunarea Generală vor participa toți conducătorii de club din România, dar și președinții Asociațiilor Județene de Fotbal.

FCSB, relații reci cu Federația

Întâlnirea de la Casa Fotbalului vine la puțin timp după ce Federația a fost atacată de cei de la FCSB, după greșelile de arbitraj de la derby-ul cu Rapid.

În semn de protest, oficialii celor del a FCSB au ales să nu îl mai trimită pe Valeriu Argăseală, reprezentantul clubului „roș-albastru”, la întrunirea Comitetului Executiv al FRF.

„Vali Argăseală va trimite o hârtie la Comitetul Executiv. Nu va mai participa la niciun Comitet Executiv de Fotbal Hoție. Va scrie o hârtie, că «Nu mai particip la un Comitet Executiv în care se ridică mâna și votează tot ce spune Burleanu. Nu am ce să caut într-o asociație de 7 membri, care sunt niște sclavi». Vali Argăseală nu mai merge niciodată, la niciun Comitet Executiv! Măcar ne lăsăm în voia Domnului, să facă ce vrea Domnul.

Nu mai mergem la Comitetul Executiv. Nu suntem idioți și proști. Nu vrem să fim sclavi și să primim ordine. Vom trimite hârtie la UEFA. «Am venit și eu ca sclav aici, ca să văd ce hotărâre a luat Burleanu». Și pe Argăseală l-au ademenit. Hai la Israel, hai la Dubai! Îi duce mintea, sunt școliți pe șmecherii”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed