Selecționerul Muntenegrului știe la ce să se aștepte mâine seară! Zice că România nu are cu ce să-l surprindă

România încheie seria celor 4 meciuri din primul calup al preliminariilor Nations League acasă, cu Muntenegru. Mâine, prima reprezentativă are ocazia să-și ia revanșa, de la ora 21:45, pe stadionul Giuleşti, în fața propriilor suporteri.

Tricolorii trebuie să spele rușinea din tur, de la Podgorica, acolo unde elevii lui Edi Iordănescu au prestat poate cel mai slab joc din ultimii ani. Muntenegru s-a impus cu scorul de 2-0, dar între timp, chiar dacă a pierdut și contra Bosniei-Herțegovina, echipa pregătită de Iordănescu junior a bifat și prima victorie, cu Finlanda, tot în Giulești, 1-0 în etapa trecută.

România se va prezenta cu un alt ascendent mâine seară și contează pe aportul total al fantasticului public de pe Giulești. Cu 24 de ore înainte de fluierul de start, partida e sold-out, s-au vândut toate biletele.

Selecționerul Muntenegrului spune însă că a venit cu temele făcute la București și că știe cu cine are de-a face. Ba chiar riscă o ușoară atitudine arogantă.

”Eu cunosc calitatea echipei naţionale a României. Sigur că ştim că vor fi unele schimbări în primul unsprezece al României, dar nu ne vor surprinde.

Credem că va fi acelaşi cu cele folosite în meciurile precedente. Nu mă aştept la schimbări majore legate de felul în care joacă România, în general. Noi ne concentrăm mai mult pe jocul nostru şi pe ce vom încerca noi să facem mâine seară, nu pe ce vor face ei.

Nu cred că va fi o diferenţă în teren faţă de meciul tur. Noi ne-am informat foarte bine, ştim la ce să ne aşteptăm mâine seară”, a declarat Miodrag Radulovic, potrivit Agerpres.

După primele trei etape din Liga Naţiunilor, România ocupă ultimul loc al grupei, cu trei puncte, iar Muntenegru, naţională la care evoluează şi Radunovic, jucătorul FCSB-ului, și Vuckic, fotbalistul de la UTA, a strâns patru și este pe poziția a treia. Bosnia e lider, iar Finlanda, cu același număr de puncte, e pe poziția secundă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed