Ieşire şocantă a celor de la Rapid! Ce a putut spune după greşelile grave de arbitraj din meciul cu FCSB. Toată lumea a rămas mască

Ieşire şocantă a celor de la Rapid! S-a aflat ce a putut spune Daniel Niculae după greşelile grave de arbitraj din meciul cu FCSB. Toată lumea a rămas mască. Arbitrul Horaţiu Feşnic a avut o prestaţie de judeţ în derby-ul de pe Giuleşti.

Preşedintele celor de la Rapid, Daniel Niculae, a avut o reacţie incredibilă la două zile după meciul cu FCSB.

Ieşire şocantă a celor de la Rapid!

Daniel Niculae susţine că cei de la Rapid nu ar fi trebuit să încaseze niciun cartonaş roşu. Asta deşi Obea şi Junior Morais au avut două intrări criminale la Florinel Coman şi Andrea Compagno.

Niculae i-a acuzat pe toți cei care au „bocit” după ce delegații CCA au făcut praf un derby. A ținut să menționeze faptul că nu se putea pune problema unui cartonaș roșu în cele două cazuri menționate. Asta pentru că „Onea de abia îl atinge” pe Coman, iar Grigore „nu are intenția să-l atace pe Compagno”.

„Aud de două zile doar bocete și jale, mai mult decât la înmormântarea Mariei Tănase. Aud din București până la Botoșani. Acolo nu am mai auzit bocete după ce piciorul lui Papeau a fost rupt și nu l-am putut folosi 4 luni de zile. Din punctul meu de vedere, nu cred că a fost vreo intrare de cartonaș roșu. La Onea se vede că are o intensitate și că de abia îl atinge.

Nu se duce cu talpa, pur și simplu vrea să oprească contraatacul. La Grigore este un atac din spate, dar nu are intenția să-l atace pe Compagno. Din punctul meu de vedere, nu e de cartonaș roșu. Dacă stăm să ne uităm și să facem o comparație singurul care a ieșit cu nasul spart și sânge pe față a fost Săpunaru.

Ne-am dorit mereu meciuri puternice și ne uităm la campionatul din Anglia și admirăm intensitatea. Asta e părerea mea. Au fost meciuri în care și noi am fost tratați la fel de arbitrii. În prima repriză cred că am fost puțin mai buni, iar în a doua ne-au dominat ei. Dacă jucăm așa cu CFR nu cred că o să mai avem noroc cum, trebuie să recunoaștem, am avut cu FCSB”, a spus Daniel Niculae, în direct la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. cum naiba sa spui ca abia îl atinge când coman s-a rotit la aproape 360 de grade in aer de la lovitura aia? ăștia îs oameni de fotbal? rușine rapid. rușine daniel cum te cheamă, un nimeni în fotbal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed