Gigi Becali, dat de gol! Cine va fi noul patron de la FCSB. Amănunte neştiute despre noul proprietar al vicecampioanei

Gigi Becali a fost dat de gol! Au apărut amănunte neştiute despre noul proprietar al vicecampioanei.

După ce patronul de la FCSB a decis să se retragă din fotbal, clubul va fi deținut în acte de Domnica Geambazi, sora lui Becali.

Amănunte despre noul proprietar de la FCSB, după retragerea lui Gigi Becali

Domnica este o fire discretă, care a stat departe de lumina reflectoarelor. Totuși, la sfârșitul anului trecut, ea a fost văzută într-un mall din București. Aceasta a plecat de acolo la volanul unei mașini în valoare de circa 150.000 de euro, conform Playtech Impact.

Împreună cu Gigi Becali, Domnica deține un cimitir destinat bebelușilor care și-au pierdut viața înainte de a fi creștinați.

„Mă duceam cu sora mea, de exemplu unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezați, și eu botezam câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez.

Și eu, ca să le ierte păcatele la femei, și plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuțe de botez și luăm pentru fiecare femeie un copil sau doi”, spunea Gigi Becali în trecut.

După partida cu Rapid, scor 1-0, patronul roș-albaștrilor a hotărât să renunțe la FCSB. El a spus că va pune clubul pe numele Domnicei Geambazi, asta până când va primi o ofertă de a vinde clubul.

„Am terminat. Ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Am 65 de ani… Nu mai pot. Ce a făcut Feșnic (n.r. arbitrul central de la Rapid – FCSB) a pus capac. Ar trebui să fie numit «Întuneric». Eu ies din fotbal. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate.

O să găsesc o soluție, pentru că fetele nu vor. Au zis: «nu vrem noi, tată». I-am zis ginerelui, mi-au zis fetele: «Lasă-mi bărbatul în pace. N-avem nevoie de nebunia asta, nu avem noi nevoie de Steaua» Să văd, poate o pun pe numele lui sor-mea până să vând”, a spus Gigi Becali în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed