O victorie a fost de ajuns. I-au cerut demisia, dar acum s-au răzgândit. Ce mesaje a primit Adrian Mutu

O victorie a fost de ajuns. I-au cerut demisia, dar acum s-au răzgândit.

Adrian Mutu a avut o săptămână grea înaintea meciului cu FCSB. A fost contestat de suporteri, dar acum lucrurile s-au liniștit.

Ce mesaje a primit Adrian Mutu de la suporterii giuleșteni

Suporterii i-au cerut demisia lui Adrian Mutu, după ce Rapid era singura echipă fără nicio victorie în play-off. Șefii clubului l-au susținut însă, iar antrenorul a anunțat că nu are de gând să-și dea demisia, pentru că și-a îndeplinit obiectivul.

După ce Rapid a câștigat, 1-0, meciul cu FCSB, fanii giuleșteni au revenit la sentimente mai bune. Au postat mai multe mesaje în mediul online în care spun că îl susțin în continuare pe Mutu.

Tehnicianul a repostat o fotografie de pe pagina „vișiniu.ro”.

Imediat un fan a reacționat.

„Un om care știe să recunoască dacă a greșit, care știe să își asume și care are coloană vertebrală. Cu tine până la sfârșit, Mister!”

„Bravo Adi! E munca ta si a jucatorilor ! In Giulesti totul este posibil, incepi sa inveti !/ Multumimm Adii , haide si cu Ignat si copii sa I vedem si pe ei / Felicitari Mister! Dupa parerea mea, daca va mai aduce 5-6 jucatori de valoare ne putem bate la campionat! Hai Rapid / Felicitări Adi! Meriti orice victorie. Esti si vei fi un antrenor briliant. Felicitări pentru munca, efortul si dedicarea depusa mai ales pentru pasiune de care dai dovada. Ai luat întotdeauna cei mai bun din critica oamenilor si ai demonstrat mereu ca poti mai mult si esti la un alt nivel”, sunt alte mesaje primite de Adrian Mutu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed