Gigi Becali a ajuns de râsul nevestelor de fotbaliști. Ce a putut să scrie Laurette Nogo după ce patronul FCSB-ului a anunțat că iese din fotbal

Gigi Becali a ajuns de râsul nevestelor de fotbaliști. Ce a putut să scrie Laurette Nogo după ce patronul FCSB-ului a anunțat că iese din fotbal.

Laurette Nogo este soția fotbalistului Salif Nogo, care a trecut pe la Oțelul, Poli Iași sau Astra. Laurette nu e însă doar nevastă, ci și impresar de fotbaliști.

Laurette Nogo, ironii la adresa lui Gigi Becali

Laurette, care este și agentul lui Joskym Dawa, a reacționat imediat după anunțul lui Gigi Becali că se retrage din fotbal.

”Nea Gigi și-a anunțat retragerea, cum îmi anunțam și eu divorțul. Nimeni nu ne mai crede. Așa ceva…”, a scris Laurette Nogo pe rețelele de socializare.

Becali și-a anunțat retragerea

”Ce mi-a dat fotbalul? Boală! Aseară am stat până la 3 noaptea și am văzut că am 16 tensiunea. Pai eu am 12, 13 tensiunea în mod normal. Da, atunci am luat decizia.

N-am ce să regret. Pentru că am jucat semifinala de Cupa UEFA, în Champions League le-am adus la București pe Chelsea și Real Madrid.

Poate mai făceam ceva, dar nu te lasă ăștia. În România, oamenii sunt invidioși dacă apari la televizor. Eu spun adevărul, dreptatea și nu îmi e frică”, a anuțat astăzi, printre altele, Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed