Adrian Mutu, reacţie categorică după victoria din derby! Mesaj pentru suporterii care i-au cerut demisia. Ce a putut spune despre arbitraj

Adrian Mutu, reacţie categorică după victoria din derby! Mesaj pentru suporterii care i-au cerut demisia. Mai mult, s-a aflat şi ce a putut spune despre arbitraj. După Rapid-FCSB 1-0, Mutu era în culmea fericirii.

Adrian Mutu şi Rapid au reuşit să câştige primul meci din play-off chiar împtriva marii rivale. Golul lui Albu a făcut diferenţa.

Adrian Mutu, reacţie categorică după victoria din derby!

„O victorie importantă, de moral. A fost inspirat Funsho. A făcut un meci mare. A atacat spaţiile, a făcut ce trebuia să facă. Am avut emoţii. Îmi doream ca echipa mea să câştige. Am suferit în repriza a doua. felicit băieţii pentru atitudine că au muncit. Mă încântă atitudinea lor. Important e să câştigăm cele 3 puncte. Am rezistat. Moldovan a făcut un meci mare. E victoria băieţilor, e meritată”, a spus Adrian Mutu, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Mutu vrea să uite repede victoria cu FCSB. Se gândeşte deja la partida cu CFR de etapa viitoare. Totuşi, spune că Onea nu merita roşu la intrarea criminală la Florinel Coman din primele minute. „În fotbal doar următorul meci contează. Nu există niciun moment de răgaz. Nu poţi să-ţi tragi suflul. Mâine uităm acest meci şi urmează partida cu CFR. Nu am făcut cadou nimănui, ci celor care ţin cu Rapid.

A fost o intrare mai dură, dar nu violentă a lui Onea. I-am zis să fie mai atent că are galben din minutul 4. A fost greu din punct de vedere al presiunii. E un club mare, presiunea există”, a mai spus Mutu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed