Mihai Stoica face declarații dure și agită spiritele înainte de Rapid – FCSB. Fanii giuleșteni se vor enerva cumplit

Mihai Stoica agită spiritele înainte de Rapid – FCSB. Managerul roș-albaștrilor nu se teme de meciul de duminică, și a avut un mesaj care cu siguranță îi va scoate din sărite pe giuleșteni.

Acesta este convins că FCSB va câștiga și a explicat și de ce Rapid nu și-ar dori să joace acest meci pe Arena Națională.

Mihai Stoica agită spiritele înainte de Rapid – FCSB

Managerul celor de la FCSB nu are niciun dubiu. Echipa lui Gigi Becali va câștiga meciul din Giulești. Stoica spune că nu se teme nici de atmosfera de pe stadion și a explicat de ce rapidiștii nu doresc să joace pe Arena Națională.

„Eu sunt sigur că noi o să câștigăm cu Rapid. Așa simțeam și înainte de meciul cu Farul (n.r.- FCSB – Farul 2-1). Suntem prea buni în momentul ăsta.

Giulești e un stadion de 14 mii de locuri, ce atmosfera sa fie? Băteam pe stadion de 18 mii de locuri, cât avea înainte. Să ne speriem de 14 mii, pentru ce?

Poate dacă jucam pe Arena Naționala, cu 50 de mii de oameni, mai ziceam. Dar nu au ei fani să umple Arena Națională”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Rapid – FCSB are loc duminică, de la 20:30. Dacă echipa condusă de Elias Charalambous va câștiga, atunci o depășește în clasament pe CFR Cluj și se instalează pe locul 2.

De partea cealaltă, Rapid este într-o situație dificilă, fiind singura echipă din play-off care nu a câștigat niciun meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed