Nicolo Napoli, criză de nervi. A atacat pe toată lumea după meciul cu Botoșani: ‘Ne-a tăiat un picior’

Nicolo Napoli, criză de nervi. A atacat pe toată lumea după meciul cu Botoșani. Italianul nu s-a abținut după ce FCU Craiova a terminat la egalitate meciul cu FC Botoșani.

Oltenii au avut un gol anulat, iar antrenorul a acuzat arbitrajul în termeni duri.

Nicolo Napoli, criză de nervi

Antrenorul celor de la FCU Craiova nu s-a mai abținut și a izbucnit după meciul cu Botoșani, scor 0-0. Italianul a pus tunurile pe arbitri după ce Bauza a marcat, iar golul a fost anulat din camera VAR după mai bine de 5 minute de discuții.

„A fost un meci de luptă, puteau câștiga ambele echipe, dar noi am avut gol nevalidat și nu era offside, părerea mea. Iar Ganea a avut un penalty care nu s-a dat. Ce facem? Nu putem juca așa, arbitrul ne-a tăiat un picior, nu e bine.

S-a verificat, dar e acea linie, el era în linie cu ceilalți, dar a plecat cu un metru și jumătate înapoi, deci e gol, nu a fost niciun offside. Ce facem? Se joacă campionatul, play-out-ul, e greu să ai așa arbitri care să facă treaba asta.

Cine știe? Muncim, jucăm, dăm gol, ne dă offside, nu se poate. Nu merită echipa mea asta din partea arbitrilor, multe greșeli. Ce facem? Așteaptă, merge acolo și zice offside. Va fi dificil, urmează să jucăm cu o echipă bună, dar noi jucăm acasă și avem, nevoie de 3 puncte”, a spus Nicolo Napoli la final.

FCU Craiova este pe primul loc în play-out cu 28 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed