Acuzaţii devastatoare la adresa Anamariei Prodan! S-a revoltat împotriva impresarei: Cuvinte grele ale unui fost fotbalist

Acuzaţii devastatoare la adresa Anamariei Prodan! S-a revoltat împotriva impresarei. Cuvinte grele ale unui fost fotbalist la adresa vedetei. Un fost jucător al lui FCU Craiova s-a dezlănţuit şi a scos la iveală amănunte absolut uluitoare.

Anamaria Prodan este pusă la zid de fostul jucător al lui FCU Craiova, Cosmin Gângioveanu. Fotbalistul s-a retras la doar 23 de ani, iar acum o face praf pe impresară.

Acuzaţii devastatoare la adresa Anamariei Prodan!

După ce l-a atacat pe Adrian Mititelu, fostul jucător al făcut-o praf şi pe Anamaria Prodan. ”Eram încă la Rapid, aveam patru ani și jumătate contract, câștigam 120.000 € pe an și pentru că nu jucam, Anamaria a zis că vine cu o propunere din Ucraina sau Rusia, la vremea respectivă. Ceea ce nu s-a întâmplat. Am decis să renunț la contractul cu Rapid, crezând în vorbele ei.

Atunci am început să simt niște dureri la spate, am luat o pauză de aproape un an, un an și jumătate. Iar după a fost greu să revin la nivelul la care eram pentru ca aveam nevoie de cel puțin 6 luni de antrenament și cantonament cu o echipă bună”, a spus Cosmin Gângioveanu, conform digisport.ro.

În 2011, după ce gruparea patronată de Adrian Mititelu a fost dezafiliată, Gângioveanu a rămas liber de contract. Apoi, a semnat cu Rapid. La finalul anului respectiv s-a despărțit de clubul din Giulești, la sugestia Anamariei Prodan, așa cum susține, și s-a lăsat de fotbal.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed