Răsturnare de situație în cazul licenței lui FCU Craiova! Fotbalistul l-a reclamat pe Adrian Mititelu că îi este dator, dar situația este explozivă. L-a dat de gol pe reclamant

Răsturnare de situație în cazul licenței lui FCU Craiova! Fotbalistul l-a reclamat pe Adrian Mititelu că îi este dator, dar situația este explozivă. L-a dat de gol pe reclamant.

Gsp.ro a aruncat astăzi bomba: Comisia de Licențiere a fost notificată de către fotbalistul Gabriel Enache (32 de ani) că FCU Craiova are o datorie de 9.000 de euro față de el, din 2022. Enache a cerut ca echipei lui Adrian Mititelu să nu-i fie acordată licența pentru cupele europene.

Oamenii lui Mititelu au arătat actele

Enache a susținut că Mititelu i-ar fi dator. Iar suma respectivă ar reprezinta jumătate din bonusurile și primele acumulate în 2022, în valoare de 18.000 de euro.

Craiova a primit însă licența. Și a reacționat pe Facebook, explicând cum stau de fapt lucrurile.

”Este o informație falsă. Suma de 9.000 de euro reprezintă, de fapt, o datorie pe care Gabriel Enache o are către un executor judecătoresc pentru pensie alimentară, despre care am aflat în februarie și pe care clubul a plătit-o. Enache ar mai avea și alte datorii la executorul judecătoresc”, au spus reprezentanții FCU.

Gabriel Enache a jucat doar opt partide în turul sezonului regulat, ultima prezență, 90 de minute, în meciul cu FC Botoșani (0-1), din deplasare, etapa a 14-a, pe 15 octombrie 2022.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed