Gică Hagi este la pământ! Pierdere imensă înaintea derby-ului cu CFR, Denis Alibec e out

Gică Hagi este la pământ! Pierdere imensă înaintea derby-ului cu CFR, Denis Alibec e out.

Denis Alibec a marcat de 11 ori și a oferit 7 pase decisive în 28 de meciuri pentru Farul Constanța. Iar pentru Gică Hagi faptul că s-a accidentat și nu va juca împotriva CFR-ului este o lovitură grea.

Pierdere grea pentru Hagi

Totuși, Hagi nu vrea să facă mare caz că îi va lipsi poate cel mai important om din echipă. ”Într-adevăr în atac îl avem pe Vlad Morar care şi la meciul cu FCSB a fost accidentat, lovitură la antrenament.

Şi Alibec care nu este pentru acest meci şi nu ştim pe câte zile. Dar asta nu înseamnă nimic, trebuie să găsim soluţie. Cei care intră să marcheze goluri şi să o facă foarte bine.

Nu trebuie să vorbim de jucătorii care nu sunt. Sunt jucătorii ceilalţi, pe mine mă interesează cei care intră pe teren. Asta mă interesează acum pe mine, nimic altceva.”, a fost mesajul lui Hagi la conferința de presă.

”Avem încredere în echipa noastră, chiar dacă ne lipseşte un jucător important. Şi Vlad, că şi el până la urmă avea experienţă şi putea fi şi el. E o oportunitate pentru ceilalţi să arate şi eu sperăm să o facem bine”, a mai spus Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed