Dan Şucu îi dă lecţii lui David Popovici! Ce este obligat să facă sportivul. În joc sunt sume uriaşe de bani

Dan Șucu îi dă lecții lui David Popovici! Patronul celor de la Rapid știe ce ar trebui să facă tânărul campion, pentru a avea succes mai mare în lumea sportului.

Dan Șucu a vorbit despre David Popovici, sportivul fenomen care a câștigat medalie după medalie la toate competițiile la care a participat. Patronul Rapidului susține că știe ce îi trebuie lui David, pentru a avea performanțe și mai mari.

Dan Șucu știe ce îi trebuie lui David Popovici

Dan Șucu știe ce îi trebuie lui David Popovici. Omul de afaceri este de părere că tânărul înotător nu are nevoie de un club sportiv pentru a face performanță, mai ales dacă dorește să câștige sume impresionante din sport.

”David e un fenomen. Cu poziția lui, vizibilitatea și audiența pe care o generează, poate câștiga sume absolut uriașe. Poate chiar o face. Că e la clubul Dinamo și este și salarizat acolo, este o altă discuție.

Nu știu dacă aș avea nevoie de un club, dacă aș fi în locul lui David. Are o bază materială, are o echipă foarte bună în spate. Vizibilitatea lui este enormă, cred că generează foarte mulți bani”, a spus Șucu, la Digisport.

Tânărul campion este legitimat în prezent la CS Dinamo. Președintele clubului sportiv a vorbit recent despre salariul pe care îl are David la Dinamo.

„Vi se pare normal ca David Popovici, care este un brand, să aibă un salariu exprimat cam la nivelul Ligii 2 de fotbal sau la nivelul de Liga 1 al echipele de jos?

Nu a venit niciun privat și fac acum un apel, începând de mâine și până la finalul anului, să vină un privat și să suporte salariul, să nu se mai spună că statul îi suportă salariul lui Popovici. Primim multe solicitări în care ni se cere să spunem ce salariu are și cine i-l plătește. Eu chiar îi chem pe toți, cei din privat, să ne punem la masă și să discutăm”, a spus Ionuț Popa, președintele CS Dinamo.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed