Adrian Mutu, somat! Ce este obligat să facă antrenorul celor de la Rapid. Întâlnire de ultimă oră, înaintea meciului cu FCSB

Adrian Mutu, somat! S-a aflat ce este obligat să facă antrenorul celor de la Rapid. Întâlnire de ultimă oră, înaintea meciului cu FCSB. După şase meciuri consecutive fără victorie, fanii giuleşteni s-au revoltat. I-au cerut demisia antrenorului şi i-a somat pe jucători să plece.

Adrian Mutu nu are deloc linişte la Rapid. După CSU Craiova-Rapid 3-1 fanii i-au strigat demisia. Cu două zile înaintea de Rapid-FCSB ies la iveală noi amănunte din interior.

Adrian Mutu, somat!

Adrian Mutu are parte de momente complicate la Rapid. S-a întâlnit cu liderul galeriei, Liviu Ungurean. Acesta i-a transmis că doar rezultatele pot face ca atitudinea suporterilor față de el să se schimbe. ”Am avut o discuție cu Adrian Mutu, în care i-am spus că la Rapid doar rezultatele contează. Noi i-am strigat demisia marelui Nae Manea, i-am strigat demisia lui Șumudică, i-am strigat demisia lui Mihai Iosif, care ne-a promovat, Pancu a fost înjurat ca la ușa cortului, la fel i s-a cerut demisia.

La Craiova a fost normal ce s-a întâmplat. După șase rezultate negative, în care tu nu ai adus victoria și nu ai adus bucurie în Giulești, nu cred că a fost ceva ieșit din comun. Am văzut că toate lumea a făcut o conspirație, a fost deranjată. Toată lumea vrea pe stadion doar aplaudaci, nimeni nu mai vrea galerie. Pentru că galeria deranjează când nu mai sunt rezultate.

Noi nu suntem aplaudaci, suntem suporteri. Ei vor aplaudaci care stau jos, consumă popcorn, nu își spun niciodată părerile și pleacă acasă”, a spus Liviu Ungurean, conform fanatik.ro.

Pentru trupa lui Mutu urmează derby-ul de duminică, împotriva celor de la FCSB. Meciul va avea loc pe Giuleşti, de la ora 20:30. În acest moment, echipa giuleşteană este pe locul cinci în play-off, fără victorie, cu 28 de puncte. FCSB ocupă a treia poziție a ierarhiei, cu 37 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Darius Olaru, băgat în şedinţă! Ce i-a transmis Gigi Becali. Totul a devenit public

Darius Olaru, băgat în şedinţă! S-a aflat ce i-a...

Avertisment dur pentru Simona Halep! Verdict devastator al specialiştilor. Românca are mari probleme

Avertisment dur pentru Simona Halep! Verdict devastator al specialiştilor....

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed