Dezvăluiri incredibile despre Gică Hagi! A trebuit să vândă pentru a-și reveni. ‘E vina patronului’

Dezvăluiri incredibile despre Gică Hagi! Un om din staff-ul celor de la Farul Constanța a dezvăluit informația momentului. Antrenorul „marinarilor” va rămâne surprins.

Directorul general al celor de la Farul Constanța, Cristian Bivolaru, a făcut dezvăluiri incredibile despre Gică Hagi. Potrivit acestuia, „Regele” a fost nevoit să vândă un jucător important, pentru ca formația constănțeană să nu intre în datorii.

Gică Hagi a fost aproape dator

Gică Hagi a fost aproape dator! Oficialul celor de la Farul Constanța, Cristian Bivolaru, a povestit că Alexi Pitu a fost vândut în iarnă pentru ca „Regele” să evite posibile datorii față de jucători și de staff-ul tehnic.

„Lucrurile nu au stat așa cum s-au văzut, am și citit niște comentarii pe tema asta. Cred că la momentul la care el a fost înlocuit, avea o problemă medicală și în momentul acela al înlocuirii lui a venit la câteva minute după tripla schimbare.

În momentul în care te bați cu echipe care au dubluri sau chiar tripluri pe posturi de jucători valoroși, tu care ai o bancă scurtă, tu care ai ajuns să improvizezi”, a spus oficialul, pentru Fanatik.

De asemenea, directorul general este de părere că principala vină este a patronului.

„E vina patronului că a fost nevoit, de exemplu, înaintea play-off-ului să vândă un jucător ca Pitu. Să nu intre în datorii față de jucători și față de staff. N-a avut unde să se ducă și să ceară o majorare de buget.

Patronul ia destul de la hotelul care produce pe timpul verii și aduce la club, n-ar mai trebui să ia atât!”, a mai spus Bivolaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed