Război total între doi rapidişti! Fostul antrenor al giuleştenilor face scandal. Ce a putut să spună omul care i-a lăsat locul lui Adrian Mutu la Rapid

Război total între doi rapidişti! Fostul antrenor al giuleştenilor face scandal. S-a aflat ce a putut să spună omul care i-a lăsat locul lui Adrian Mutu la Rapid. Nu doar actualul tehnician al echipei din Giuleşti are probleme, ci şi fostul.

Dacă Adrian Mutu este contestat dur de galerie, care i-a cerut demisia, şi fostul antrenor a intrat în contre. Mihai Iosif i-a răspuns dur lui Constantin Zotta, fostul preşedinte al echipei giuleştene.

Război total între doi rapidişti!

Mihai Iosif i-a lăsat locul lui Adrian Mutu la Rapid, la finalul sezonului trecut. Este însă contestat şi acum. La Rapid nu e liniște deloc. Fanii cer demiterea lui Adrian Mutu, iar oamenii importanți din istoria recentă a clubului sunt la cuțite.

Mihai Iosif a reacționat în urma unor declarații date de Constantin Zotta. Fostul președinte numise mandatul lui Iosif la Rapid o perioadă de anarhie. „În viaţă poţi să fii informat sau informator. Domnul Zotta cred că vorbeşte în totală necunoştinţă de cauză, e zona aia din Pipera unde se vorbeşte foarte mult de fotbal la anumite terase…

Ţin să îi spun că niciodată cât am fost la Rapid nu a fost anarhie, nu mi-a făcut nimeni echipa sau antrenamentul, nu a fost nicio ceartă, niciun scandal.

Bineînţeles, după ce nu câştigi 10 meciuri intervine o stare de nelinişte, o stare de tensiune, dar de la asta până la anarhie e o cale lungă.

Nu mi-a făcut niciun patron sau suporter echipa. Într-un an și jumătate nu a fost nicio ceartă în echipa Rapidului”, a spus Mihai Iosif, în direct la Orange Sport.

Zotta a fost primul care a atacat. Spune că Adrian Mutu a adus autoritatea în vestiarul giuleştenilor. „Mutu a venit la Rapid într-un moment în care chiar era anarhie, în care nu era niciun fel de autoritate în vestiar, în care orice jucători şi orice membru al galeriei se băga şi făcea echipa, când echipa nu juca nimic.

A venit Mutu, bineînţeles, cu susţinerea suporterilor, cu susţinere conducerii, a aşezat lucrurile şi, ghici ce, până la urmă, şi-a realizat şi obiectiul impus, de a fi în play-off”, a spus Constantin Zotta, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed