Mihai Stoica face anunţul momentului! Coşmarul unei vedete de la FCSB a luat sfârşit: ‘Azi a intrat la joc, încă știe fotbal!’

Mihai Stoica face anunţul momentului! Coşmarul unei vedete de la FCSB a luat sfârşit.

Managerul general al roș-albaștrilor a declarat că Ionuţ Panţîru (27 de ani) a venit la antrenamentele de astăzi, împreună cu colegii lui.

Mihai Stoica face anunţul momentului!

Fundașul stânga n-a mai evoluat la FCSB de pe 25 aprilie 2021, atunci când a fost accidentat de Adrian Șut. Panţîru a trecut prin trei operații la genunchi și a avut nevoie de o lungă perioadă de recuperare.

„Nu avem probleme de lot, azi l-am văzut la primul antrenament și pe Panțîru. După 2 ani și un pic! Mai știe fotbal. A intrat și la joc. Au făcut un joc cu 3 echipe la mai multe porți, un exercițiu. A venit cu câteva pase decisive. Săracul!

Panțîru cred că a ales greșit să se opereze în Italia. Apoi s-a reoperat în România…”, a explicat Mihai Stoica la „Sport Report”, moderată de Dan Udrea.

Pe lângă asta, Stoica a spus și care sunt ceilalți jucători care fac pregătire suplimentară.

„Radunovic, Radaslavescu, Octavian, Dawa. O să îl întreb dacă mă lasă să dau un fragment. Dacă îl vedeți pe Dawa cum lucrează, niște tracțiuni… e Sol Campbell.

Acum, cu Farul, cred că a fost cel mai bun joc al lui. E complicat să joci împotriva Farului, împotriva unor jucători rapizi ca Sali sau Mazilu. Alibec cere perfect mingea în profunzime. S-au sincronizat perfect fundașii noștri”, a mai spus managerul general al FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed