Florin Talpan şochează din nou! Ce a putut spune duşmanul lui Gigi Becali. Juristul Armatei a somat pe toată lumea

Florin Talpan şochează din nou! S-a aflat ce a putut spune duşmanul lui Gigi Becali. Juristul Armatei a somat pe toată lumea. Acesta a reacţionat imediat după declaraţiile şefului FRF, Răzvan Burleanu.

Florin Talpan solicită modificarea de urgență a Legii Sportului. Spune că informaţia conform căreia echipa Armatei nu poate juca în Europa, fiind club de drept public, a fost un fake news.

Florin Talpan şochează din nou!

Răzvan Burleanu fusese evaziv în privinţa promovării formaţiei de drept public în Superliga. „Solicit modificarea de urgență a Legii Sportului și corectarea acestei legi în acord cu Regulamentul UEFA. Șeful FRF, Răzvan Burleanu, recunoaște public faptul că Legea Sportului în vigoare se bazează pe o minciună – un fake-news inventat în anul 2000 de către grupurile de interese care au distrus fotbalul din România.

Șeful FRF recunoaște clar faptul că UEFA nu impune și nu a impus NICIODATĂ restricții pentru cluburile de drept public deținute de Stat.

Răzvan Burleanu recunoaște, astfel, că nu există absolut niciun impediment și nicio restrictie din partea UEFA, iar clubul Steaua București – club sportiv de drept public – poate evolua în cupele europene dacă va câștiga Cupa României la fotbal.

În acest moment, opinia publică are toate dovezile clare: Legea Sportului se bazează pe un fake-news, pe o minciună care a ajutat anumite personaje să cloneze marile branduri din fotbalul românesc.

UEFA nu a interzis niciodată cluburile sportive de drept public și nu a cerut niciodată dispariția lor din fotbalul european.

Clubul STEAUA București poate participa fără nicio problemă în cupele europene la fotbal în forma de organizare din prezent.

Deși UEFA nu impune absolut nicio restricție, FRF interzice accesul Stelei în Liga 1 și îi anulează abuziv meritul sportiv. Aceasta este dovada cât se poate de clară că Legea Sportului ar trebui modificată de urgență, corectată în Parlament si pusă în acord cu normele din Regulamentul UEFA”, a scris Florin Talpan, pe Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed