Vestea momentului pentru Simona Halep! Este răsturnare de situaţie în cazul de dopaj. Cum ar putea juca românca la Roland Garros

Simona Halep poate avea noroc! Jucătoarea noastră ar putea să participe la Roland Garros, printr-un scenariu spectaculos. Jucătoarea își păstrează în continuare speranța.

Simona Halep poate juca la Roland Garros, chiar dacă audierea în procesul pentru dopaj a fost amânată pentru data de 30 aprilie. Conform jurnaliștilor din Australia, sportiva noastră mai are încă o șansă.

Simona Halep poate fi prezentă la Ronald Garros

Simona Halep poate fi prezentă la Ronald Garros. Jucătoarea din Constanța poate fi parte a unui scenariu spectaculos, potrivit jurnaliștilor de la Yahoo News Australia.

Potrivit sursei citate anterior, Halep ar putea primi un wild card, în cazul în care își va demonstra nevinovăția.

„Totuși, mai există o speranță pentru româncă! Dacă Halep este achitată, i se poate acorda un wild card la Grand Slam-ul care începe pe 28 mai”, au notat australienii.

Jucătoarea noastră a fost întotdeauna apreciată de organizatorii turneului de la Roland Garros, având în vedere că aceasta a triumfat atat la turneul destinat junioarelor, cât și la cel pentru senioare.

Simona Halep nu a mai jucat nici un meci oficial din data de 29 august a anului trecut. Atunci a fost eliminată în primul tur al US Open, de către Daria Snigur. La finalul partidei, „Simo” a picat testul anti-dopping, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

În curând se vor împlini 8 luni de când sportiva nu a mai jucat nici un meci oficial. De asemenea, au trecut 6 luni de când fostul lider WTA s-a ales cu o suspendare provizorie, după cazul de dopaj care a făcut înconjurul lumii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed