Adrian Mutu va fi uimit! Ce a putut să spună Mihai Stoica despre antrenorul Rapidului. S-a aflat chiar înainte de meci

Adrian Mutu va fi uimit! S-a aflat ce a putut să spună Mihai Stoica despre antrenorul Rapidului. Totul a devenit public chiar înainte de meci. Rapid-FCSB va fi duminică seara, de la ora 20.30, pe stadionul Giuleşti.

Adrian Mutu este apărat de managerul general al vicecampioanei, Mihai Stoica. Antrenorul este contestat de fanii Rapidului care i-au cerut demisia după ultimul meci.

Adrian Mutu va fi uimit!

Rapidul lui Adrian Mutu nu mai bate pe nimeni de şase meciuri. Fanii i-au cerut demisia după eşecul cu CSU Craiova. Totuşi, rivalii îi ţin partea antrenorului. Mihai Stoica a spus clar.

„A fost o greseală gravă de arbitraj la Craiova – Rapid. Costache nu trebuia eliminat, a fost eliminat gratuit. Al doilea cartonaş galben nu a provocat căderea de o asemenea manieră. S-a creat un dezaechilibru în minutul 14 cu eliminarea lui Costache! (n.r. despre demisie) Cred că sunt cam aspri suporterii”, a declarat Mihai Stoica, în direct la Orangesport.

Înaintea derby-ului Rapid – FCSB, Stoica a declarat faptul că se așteaptă la un meci greu. Formația antrenată de Mutu este disperată să obțină un rezultat pozitiv. „Nu îmi convine ce se întâmplă, pentru că cea mai bună oportunitate pentru Rapid de a îşi rezolva temporar problemele o reprzintă meciul cu noi.

Cel mai important meci pentru suflarea rapidistă… când au pierdut orice şansă la podium, mai au locul patru de Europa, iar şansa asta e meciul cu noi. Îşi pot rezolva problemele. Aş fi vrut din tot sufletul să fi făcut un egal la Craiova, aşa văd eu. Sunt puţin disperaţi acum.

Dacă noi vom avea un arbitru bărbat şi corect, care să nu permită jocul la intimidare, cum a permis Chivulete la Arad, atunci cred că putem să avem şanse mari. Nu neapărat favoriţi în Giuleşti, că e greu… eu asta cred, că se va juca foarte tare. Nu trebuie să se supere cineva, că nu vreau să fac nicio polemică pe tema asta.

Dar dacă vom fi arbitraţi corect şi nu se va permite jocul dur, atunci avem şanse. Noi avem nişte jucători tehnici, care nu sunt de luptă, avem şi de luptă, dar nu toţi.

Pe Haţegan l-am dori (n.r. zâmbeşte). Un arbitru care vrea să arate bine”, a mai spus Mihai Stoica, pentru sursa citată. Derby-ul Rapid – FCSB este programat duminică, de la ora 20:30

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed