Scandal uriaș la CSU Craiova! Mihai Rotaru s-a dezlănțuit. Ce le-a reproșat jucătorilor

Mihai Rotaru s-a dezlănțuit! Patronul celor de la CSU Craiova și-a făcut praf jucătorii. Reacția acestuia vine ca urmare a rezultatelor slabe obținute de formația din Bănie, în play-off.

Mihai Rotaru este nemulțumit de evoluția formației sale! CSU Craiova ocupă locul al 4-lea în play-off, cu 32 de puncte. Oltenii se află la 5 puncte în spatele celor de la FCSB și la 7 de Farul Constanța, așa că șansele la titlu sunt aproape inexistente.

Mihai Rotaru este în continuare nemulțumit

Mihai Rotaru este în continuare nemulțumit! Omul de afaceri este dezamăgit de evoluțiile formației sale.

”E important să ne batem la podium. Am fost acolo în ultimii șapte ani, vrem să avem continuitate. Ne focusăm pe acest final de campionat, e important ca Universitatea Craiova să aibă continuitate. Gândiți-vă cât de aproape am fost anul trecut să fim în grupe. Din păcate, în fotbal, norocul joacă un rol important, iar acolo am avut ghinion.

Sunt dezamăgit din perspectiva rezultatelor. Dacă mă intreba cineva dacă sunt mulțumit cu o promovare în Liga 1, două Cupe și o Supercupă, răspunsul ar fi fost nu, dar dacă am fi avut acel campionat, unde am fost foarte aproape și o calificare în grupe, lucrurile ar fi fost într-o lumină mai bună. Acum nu sunt mulțumit, sunt supărat pe mine însumi, sunt dezamăgit, dar reproșurile sunt pentru mine”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Omul de afaceri a preluat-o pe CSU Craiova în anul 2013, atunci când formația se afla în liga secundă. Din acel moment, oltenii au câștigat două Cupe (2017/2018 și 2020/2021) și o Supercupă (2021/2022).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed