Dumitru Dragomir, intervenţie în direct! Ştie cine va lua titlul în Superliga. Avertisment pentru Gigi Becali şi Gică Hagi

Dumitru Dragomir, intervenţie în direct! Fostul şef al LPF ştie cine va lua titlul în Superliga. Avertisment pentru Gigi Becali şi Gică Hagi. Dragomir a făcut o analiză a şanselor la titlu pentru cele trei echipe.

Dumitru Dragomir spune că este o luptă în 3 la titlu, în Superliga. FCSB, CFR Cluj și Farul Constanța se bat la titlu în finalul acestui sezon.

Dumitru Dragomir, intervenţie în direct!

Lupta pentru marele trofeu se îndreaptă spre final. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a analizat situația din Superliga. A devoalat atuurile celor trei echipe care speră să termine pe primul loc.

FCSB, CFR Cluj și Farul sunt principalele favorite la câștigarea titlului. Dragomir este de părere că fiecare dintre acestea are propriile avantaje. Totuşi, Dragomir îi avertizează pe Gică Hagi şi Gigi Becali. CFR Cluj este marea favorită.

„Am studiat și eu meciurile din play-off. Din punct de vedere al tăriei jocurilor, convingerea mea e că Steaua lui Becali (n.r. FCSB) e cea mai avantajată. Din punct de vedere al experienței, părerea mea e că tot Dan Petrescu va lua campionatul.

Iar din punct de vedere al jocului, ar merita Gică Hagi să ia campionatul. Hai, că v-am amețit cu treaba asta. E cel mai bun fotbal practicat la această oră din ultimii cinci-șase ani. Datorită lui Hagi, pentru ca a promovat foarte mulți fotbaliști”, a declarat Dumitru Dragomir, conform prosport.ro.

După primele patru etape din play-off, Farul Constanța este prima în clasament. Trupa lui Gică Hagi are 39 de puncte. Se află şa un punct în faţa celor de la CFR Cluj şi două faţă de FCSB. În ultima etapă a turului play-off-ului, Farul primește pe teren propriu vizita lui CFR Cluj, iar FCSB joacă în deplasare împotriva Rapidului.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Darius Olaru, băgat în şedinţă! Ce i-a transmis Gigi Becali. Totul a devenit public

Darius Olaru, băgat în şedinţă! S-a aflat ce i-a...

Avertisment dur pentru Simona Halep! Verdict devastator al specialiştilor. Românca are mari probleme

Avertisment dur pentru Simona Halep! Verdict devastator al specialiştilor....

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed