Mihai Stoica a recunoscut. De ce se teme de meciul cu Rapid: ‘Nu îmi convine’

Mihai Stoica a recunoscut. Este îngrijorat înaintea meciului cu Rapid. Echipa lui Adrian Mutut nu a mai câștigat de șase meciuri și este pe locul 5 în play-off.

Echipa lui Gigi Becali este pe locul 3 cu 37 de puncte, la două puncte de liderul Farul.

Derby-ul Rapid – FCSB se joacă duminică, de la ora 20.30.

Mihai Stoica a explicat de ce se teme de meciul cu Rapid

FCSB o întâlnește duminică pe Rapid în play-off-ul Ligii 1. Mihai Stoica a recunoscut că este îngrijorat înaintea partidei, pentru că giuleștenii sunt disperați.

„Nu îmi convine ce se întâmplă, pentru că cea mai bună oportunitate pentru Rapid de a îşi rezolva temporar problemele o reprzintă meciul cu noi Cel mai important meci pentru suflarea rapidistă… când au pierdut orice şansă la podium, mai au locul patru de Europa, iar şansa asta e meciul cu noi.

Îşi pot rezolva problemele. Aş fi vrut din tot sufletul să fi făcut un egal la Craiova, aşa văd eu. Sunt puţin disperaţi acum”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

De asemenea, managerul general al celor de la FCSB speră să fie delegat un arbitru care nu va accepta un joc dur.

„Dacă noi vom avea un arbitru bărbat şi corect, care să nu permită jocul la intimidare, cum a permis Chivulete la Arad, atunci cred că putem să avem şanse mari.

Nu neapărat favoriţi în Giuleşti, că e greu… eu asta cred, că se va juca foarte tare. Nu trebuie să se supere cineva, că nu vreau să fac nicio polemică pe tema asta.

Dar dacă vom fi arbitraţi corect şi nu se va permite jocul dur, atunci avem şanse. Noi avem nişte jucători tehnici, care nu sunt de luptă, avem şi de luptă, dar nu toţi.

Pe Haţegan l-am dori (n.r. zâmbeşte). Un arbitru care vrea să arate bine”, a mai spus Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed