Andrea Compagno, dat de gol! Un fost căpitan al vicecampioanei a spus ce s-a întâmplat la meciul cu Farul. Cel mai bun jucător din Superliga, crucial pentru FCSB

Andrea Compagno, dat de gol! Un fost căpitan al vicecampioanei a spus ce s-a întâmplat la meciul cu Farul. Cel mai bun jucător din Superliga, crucial pentru FCSB. Atacantul italian a marcat din nou, iar Alexandru Bourceanu a dat cărţile pe faţă.

Fostul căpitan al celor de la FCSB îl laudă pe Andrea Compagno. A spus clar că atacantul italian este decisiv pentru jocul vicecampioanei.

Andrea Compagno, dat de gol!

Andrea Compagno marchează pe bandă rulantă şi este un jucător determinant pentru cei de la FCSB. A deschis drumul spre victorie al roş-albaştrilor şi în meciul contra celor de la Farul.

„Jocul lui FCSB se bazează foarte mult pe jocul lui Andrea Compagno, foarte multe acțiuni pornesc de la el. Eu nu zic că e cel mai bun, dar jocul lui este extrem de important. Vrem de la un atacant să dea goluri? Le dă..”, a spus Alexandru Bourceanu, conform prosport.ro.

Boruceanu l-a urmărit pe Compagno. Deşi a marcat, italianul a avut puţine ocazii cu liderul din Superliga. „Majoritatea paselor sunt către Compagno. El are tendința să iasă în fața liniei de mijloc. Este departe de poartă și nu mai poate să joace către Olaru sau Edjouma care vin cu fața și construiesc. Asta este una dintre problemele pe care le-a avut FCSB în atac.

Farul a avut o inferioritate în centrul terenului. Farul a avut multe situații ca să își creeze ocazii, dar nu a avut ocazii clare. FCSB nu le-a dat celor de la Farul speranța că pot întoarce acest meci”, a spus Alexandru Bourceanu, conform sursei citate.

După această victorie, FCSB s-a apropiat la două puncte de liderul Superligii, Farul. Pentru echipa lui Elias Charalambous urmează meciul cu Rapid, din Giuleşti.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed