Dialog savuros între Mihai Stoica și Adrian Mititelu Jr.. Subiectul? Eternul derby, lumea s-a amuzat copios

Dialog savuros între Mihai Stoica și Adrian Mititelu Jr.. Subiectul? Eternul derby, lumea s-a amuzat copios.

Adrian Mititelu Jr. a publicat la Instastory o imagine de la sală, cu un televizor pe care era difuzată partida dintre CSA Steaua și Dinamo.

Mititelu Jr. și Mihai Stoica, replici amuzante pe InstaStory

Fiul patronului FCU Craiova l-a etichetat pe managerul FCSB-ului și l-a întrebat ironic: „De când joacă Steaua în Liga 2?”.

Oficialul FCSB a redistribuit postarea pe Instagramul personal și a dat o replică savuroasă: „Ce, după Adidas n-a apărut și Adibas?”.â

 

”O echipă fără viitor”

Mihai Stoica este unul dintre cei mai vocali contestatari ai proiectului de la CSA Steaua. Și nu neapărat fiindcă ar fi în fișa postului ca și manager la FCSB, echipa pe care UEFA  a considerat-o continuatoarea Stelei 86.

„Cu echipa CSA Steaua efectiv se dă foc la bani! E o echipă fără niciun viitor, creată doar pentru a se ajunge prin diferite mijloace la un prejudiciu inventat de oameni care au probleme cu legea, mă refer aici la evaluator, cel care a inventat mizeria aia înfiorătoare de 37 de milioane de euro.

Ei spun că FCSB a prejudiciat CSA cu 3,7 milioane pe an, dar când ei au avut toate posibilitățile să valorifice sigla, au făcut câteva zeci de euro, ceva infim. Prejudiciul e inventat! Asta era miza clubului (n.r. – să recupereze prejudiciul), club în care s-au băgat milioane fără să aibă drept de promovare”, declara Meme recent.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed