Avertisment pentru Elias Charalambous. Gigi Becali îi transmite să nu se culce pe o ureche: `Dacă se strâmbă căruța, atunci mă bag`

Avertisment pentru Elias Charalambous. Gigi Becali îi transmite să nu se culce pe o ureche. Dacă se strâmbă căruța, patronul îi transmite antrenorului că se va băga peste el.

Gigi Becali îl laudă pe Elias Charalambous (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, care a reușit să bată luni seară cu FCSB-ul pe liderul din play-off-ul Superligii, Farul, cu 2-1.

Becali îl laudă pe Charalambous

Totuși Becali are și alt mesaj pentru cipriot. Finanțatorul FCSB-ului îi spune în oontinuare Ilie lui Charalambous și îi mai spune și să nu se lase pe tânjală.

„Ilie (n.r. – Elias) a venit, a făcut treabă și joacă echipa. Stați să vedeți că face el ceea ce face și nu mă mai bag. Ce, sunt nebun? Dacă omul face treabă de ce să mă bag? Dacă se strâmbă căruța, atunci mă bag.

Dar omul văd că face treabă extraordinară. Vorbesc cu jucătorii și îmi spun că le dă sfaturi. A dat zvâcul ăsta echipei, Tavi (n.r. – Octavian Popescu) să joace în dreapta. A spus că și datorită sfatului lui Ilie (n.r. – Elias Charalambous). E mare lucru. Atunci să rămână aici și să-și facă treaba”, spune Gigi Becali.

Charalambous e lăudat și de foștii jucători ai FCSB-ului, la Fanatik. Bănel Nicoliță e unul dintre ei: „Am fost acolo, am văzut. Sincer, văd o relație bună între antrenor și jucători. Am văzut cum sunt convinși jucătorii, strânși în brațe, dau palma cu antrenorul principal. Eu văd o coeziune, o relație foarte bună între antrenori și jucători. Și dovada este în teren”, spune Bănel.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed