Cristi Borcea, de nerecunoscut! Valentina Pelinel a dat cărţile pe faţă. Ce a putut să facă milionarul

Cristi Borcea, de nerecunoscut! Valentina Pelinel a dat cărţile pe faţă. S-a aflat ce a putut să facă milionarul. Fostul fotomodel a dat cărţile pe faţă. A dezvăluit o latură neştiută a fostului şef de la Dinamo.

Cristi Borcea s-a transformat total. Dintr-un cuceritor a devenit un familist convins. Asta se întâmplă din 2018, de când s-a căsătorit cu Valentina Pelinel.

Cristi Borcea, de nerecunoscut!

Acum, Valentina Pelinel a dezvăluit marele secret al lui Cristi Borcea. Soţia milionarului spune că acesta este un om cu o inimă mare şi că ajută mulţi oameni. S-a aflat care este latura sensibilă a fostului şef de la Dinamo.

„Soțul meu este un om cu suflet de aur. Îl respect pentru ceea ce este și pentru ceea ce a realizat și apreciez că nu a uitat de unde a plecat. A pornit de jos și nu uită să ajute nicio clipă. Nu cred că e zi de la Dumnezeu în care soțul meu să nu ajute pe cineva cu ceva. E un om foarte bun! E soțul meu, tatăl copiilor mei, jumătatea mea„, a spus Valentina Pelinel, conform ciao.ro.

Fostul fotomodel a vorbit şi despre cum este Borcea ca părinte. „Cristi are încredere în felul meu de a crește copiii și intervine doar atunci când este nevoie. El e mai sensibil la fete și nu le poate refuza de cele mai multe ori, iar eu sunt sensibilă la băiat așa că încercăm să echilibrăm balanța și să nu îi răsfățăm prea mult„, a mai spus Pelinel, conform sursei citate.

Borcea este la cea de-a treia căsătorie. A fost însurat prima dată cu Mihaela Borcea. A părăsit-o pe aceasta pentru Alina Vidican. Când se afla în puşcărie a divorţat şi când a ieşit din spatele gratiilor şi-a unit destinele cu  Pelinel. Milionarul are 9 copii cu 4 femei diferite.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed